uykusuzMoMm ilknur_acr94 rezene verin 2 cay kasıgı kimyon cayı verın bol bol masaj yapın emzırme duzenınız olsn gazı olan bebk sureklı emmek ıster üst üste emzırmyın gazı çıkana kadar elma yagı ıle ayak altına masaj yapın ben en buyuk Careyi rezene ve kımyon cayında buldum
Melisasbasi ilknur_acr94 e bebekten kiraz çekirdekli kemer ve patik var mikrodalga da isitip bebege giydirince cok rahatlatiyor önerebilirimm bir ton probiyotik ve gaz damlasi kullandım ama malesef geçirmiyor uykusuz anneler olarak cok zor kolik bebe.
Mrnbaby ilknur_acr94 anason der susarım bende annemin tavsiyesiyle başladım süper bisey anında gazı çıkıyor aktarcılarda satılıyor internetten araştır istersen birebir yani
Senaanur ilknur_acr94 kesinlikle relactaz damla pahalı biraz ama bizim dermanımız o oldu mükemmel bi şekilde rahatlama sağladı
Seldademir Kimyon,dereotu, roka bol bol tüketmelisin. Ve gaz yapıcı şeylerden uzak dur. Sap simplex damla çok iyi ama doktora danışın tabi. Bir de maflor damla bu damla buluş gibiydi ya bağırsakları çalışmasında yardımcı
Seldademir ilknur_acr94 önce sıcak bi duş sonra karnına masaj ( youtube da var nasıl yapıcaksınız) . Ben masaj yapınca yapıveriyodu ve karnını sarım hep sıcak tutun ve ayaklarını. Ben ıyk mıyk demeden kimyonu suya katıp dikiyodum kafaya yiceklerimede bocalıyordum resmen. Birde maflor damla çok iyiydi ama bunu doktora danışın öyle alın. Dereotu roka rezene bunlarda iyi geliyordu.
Seldademir Suyu kaynattım cezvede sonra kimyon koydum bi tatlı kaşığı soğuyunca kafaya dik burnunu kapa nefes almadan 😁