E2019 Tuba Maşallah ya benm kızımda 21 aylık 12ye yeni yaklaştı emiyor boyu için bişey yapıyormusunuz peki
Tuba Nillp 11 aylıkken emmeyi bıraktı ve biz ne yiyorsak onları yemeye başladı. Bi akşam yatmadan devam sütü içiyor onun dışında hep yemek😅
Tortilla_ Bugdu Benim değil ama Eltimin oğlu 2 yaşında iken 10 kilo 80 cm idi. Çocuk Maşallah çok hareketli ve yemek yemiyordu. Sadece sütün içine eltim birşeyler koyuyordu.
Srht Pcoslubiranne (maşallah) 🧐😜 bebek derken kocaman çocuk! Bebek mi denir ona okula başlasın bence 🙂 benim kızımda 30 aylık 10,5 kilo 86 cm 😔 azıcık geriden geliyor boy kilo beslenme zayıf ama ne yapalım sağlık olsun.😉
Roseses Kızım 22 aylık, 87 cm 14.5 kilo, 16 aylıkken emmeyi bıraktı yemesi normal istekli biz ne yersek yer
Tuba Seydameva yok ondan değil erkekler genelde daha toplu veya uzun oluyor😂 genelde diyorum dikkatını çekerim🥳 tabii mevoş kesin vardır o kadar😂
Seydameva E2019 ay yok şaka yaptım ya 🙈 23 aylık boyunu bilmiyorum ama kg 11.600 oldu çok şükür boyu en son 92 idi biraz uzun anasına çeker inşallah
E2019 Seydameva Biz 12ye yaklaştık şükürde boyunu bilmiyorum doktpra gitmedik 21 aylık olucaz bakalım iştah gitti ama gelir inşallah 😊