[silindi] Merhaba güzel anneler🌸 Kızımda aşırı iştahsızlık vardı, idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ve dediğim gibi de çıktı şimdi antibıyotikleri kullandık. Doktor enfeksiyonun bittiğini söyledi ama iştahsızlığı eskisi kadar olmasa da hala devam ediyoor. Zorla sütünü içiriyorum bu arada meme reddi yaşadığımız için anne sütünü biberonla veriyorum 2,5 aydır. Yani meme reddini daha önce yaşadığımız için ondan değil iştahsızlığı. Ctesi tekrar doktora gidicem. Sizin aklınıza gelen bi sebep var mı? İştahlı olan bi bebek neden süt içmek istemez? İçmemek için kavga eder? Kızım 4,5 aylık☺️ Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum🌸 Sevgi ile kalın🌸🥰
Ipekk [silindi] aynı şeyleri yaşadım kızımda idrar yolu enfeksiyonu ve iştahsızlık az kilo alma.. bizde ilaç kullandık ve birazda kansızlık vardı ilacı zorla içiriyordum çünkü. İlacı değiştik düzenli kullanıyoruz sizde kan değerlerine baktırabilirsiniz☺️
Ipekk [silindi] kan damlası olarakta Bestiron damla verdi doktorum ve iştahını açacağını düşünüyorum dedi. O damlayıda sorabilirsiniz🙏🏻
Deletedmom006 [silindi] 4 aylik olacaz yarin ve 2 haftadir felaket istahsiz benimkide. Ne yiyor ne uyuyor. Okadar yoruldum ki dayanamiyorum onun bu haline. Kuzum cok istahsiz cok agliyo yarin doktora gidecem
[silindi] Teşekkür ederim ctesi günü kanınada baktıralım o zaman. Sidefer kullanıyoruz ama dediğiniz kan ilacına bakıcam, sağolun🍀