Zamanlagelen Bebegim tam 6 ay 4 gunluk bugun ilk kahvaltimizi yaptik : Kayisi kivaminda bir yumurta sarisi Bir yarim muz Biraz cavdar ekmegi Ve cay yerine de pekmezle seyreltilmis ilik su Peynir henuz yapamadigim icin evde olanlarla ortaya karisik birsey yaptim .. Bunlari 3 gun kuraliyla denemedim cunku yumurta peynir sut vs icin deride alerji testi yaptrmistik birsey cikmamisti o yuzden denemeye gerek gormedim Siz kahvaltida ne veriyorsunuz ?? 😊 Yeni baslayan acemi anneye bir yardimci olun😊 Mesela Yumurta peynir pekmez muz bebe buskivisi avakado vs bulamac mi yapiyorsunuz tek tek mi tercih ediyorsunuz?? Tesekkur ederim😊
Minnosunannesi Zamanlagelen kayısı kovamı şuan bebeğine riskli tam pişmiş olmalı. Hatırlarsan hamilelikte toksoplazmadan kaçınıyorduk
KuzeyiinAnnesii Zamanlagelen intagramda mutfakda bebek var Diye bir sayfa var tarifleri çok güzel bayanın Ben ordan yardım alıyorum hergğn değişik değişik ama bi 8. Aya giricez 6 aylık yeni başlayanlar içinde var bir göz atın isterseniz
Yaserinannesi Zamanlagelen ben evde yaptığım peynir yumurta pekmez büskivi koyuyorum suyla biraz açıyorum karıştırıp yediriyorum yada muhallebili meyve tek tek yedirmek şimdilik zor geliyor bana
Boncugum Zamanlagelen ceviz pekmez yumurta sarısı veriyorum bazende kaşık mama bebek bisküvisi veriyorum 7 ay 20 günlüğüz
Zamanlagelen [bilinmeyen] walla uzun zamandir vermiyorum kahvaltiya yeni basladim😊 drumuz boyle onerdi bende bilemedim ki .. Sabah kahvalti oglen corba ikindi meyve puresi fln dedi 2 cay bardagi olacak sekilde.. 15 gun sonra corbalarina kiyma vs ekle dedi sonrada tavuk balik baslariz diye anlastik.. Ne bileyim bende az oldu fln sandim hani sonucta 3 sey verdim yumurta muz ve az ekmek .. Ama tesekkur ederim cevap icin bir daha gozden gecireyim😊
Zamanlagelen [bilinmeyen] evet tek tek verdim bende bugun verdigim herseyi .. Ama dedigim gbi test yaptrdgmz icin 3 gunu uygulama geregi duymadim.. tesekkur ederim😊
Zamanlagelen Minnosunannesi aaa evet hatrladim.. Ama drumuz kayisi kivami dedi .. tariflerde de tam pismis gormustum aslinda genelde .. uyariniz icin tesekkur ederim😊
Zamanlagelen Yaserinannesi anladim siz karistiriyorsunuz 😊 bende once tek tek vereyim sonra karistiririm dedim 😀
Yaserinannesi Zamanlagelen belki doğrusu odur hani tadını alsın falan diye ama kuru kuru nasıl yutacak yumurtayı peyniri 😀
Zamanlagelen [bilinmeyen] anladim canimm evet o zaman biraz fazla vermisim 😊 yarin ona gore ayarlayayim ilk biraz acemilik oldu bilemedim 😊 yumurta konusunda da dikkat edecegim 😊
Zamanlagelen [bilinmeyen] evet bende oyle dusunuyorumm 😊😊 insallahh bir yola koyacagim deneye yanila😊icguduler onemlii . tesekkur edeerm tekrar ❤
Asminim Benim kizimda 6+7 günlük abisine kahvaltı verirken ,abisinin yumurtasının sarısından çay kaşığı ucunda iki kere verdim sevdi sanki ama sonra vermedim daha erken diye😊
Mom107 Zamanlagelen Yumurtayı tam pişirmeniz gerekiyor diye biliyorum tAvuklardan geçebilecek hadtalıklar yüzünden
Zamanlagelen [bilinmeyen] insallah yakin zamanda bende yapcam kendim cicibebeden 😊 bizimkide tatli seyleri seviyor
Zamanlagelen [bilinmeyen] anladim cook tesekkurler yarin ona gore azaltayim o zaman 😊😊 ekmegi de simdi vermeym o zaman oneriniz icin tesekkurlerr
Zamanlagelen [bilinmeyen] walla soyle minik minik ufaladim agziyla yumusatarak yuttu baya baya 😊 ama erkenmis ekmek icin sanirim