Timmother Bebeğim 2 ay 28 günlük kolik uzun süre ağladıktan snra biraz dalıyor gibi oluyor ve sürekli sıçrıyor uykusunda korkuyrm acaba başka bsy i mi var bu durumu yaşayan varmı lütfenn cvp verin
Kbrahrl Timmother canım biraz kollarını sarmayı dene bakalım işe yarayacak mı bende yaradı 5 aylık oldu hala sararım gevşek kollarını derin uyur baya
Cafede Timmother benim kizim da kolik 2 aylik olucaz bi hafta sonra uyutmak istedigimde kundak yapiorum cok sıkmadan daha rahat uyuyor daldiginda en azindan korkarak uyanmıyor
CBM Timmother Kendini hala anne karnında sanıyor. Yarım kundak yaparsan hem rahat hem de uzur uyur bebiş. Böylelikle sıçramaz ve uykusu da bölünmez.
Kusursuzhata Yaşamaz olur muyum nefesi kesilene kadar ağlayıp da hastaneye kaç kere gittik bu gaz değil keisn başka bişey var diye
Timmother Kusursuzhata bizde öyle kaç kere gittik ama bu sefer krizden sonra uyuyunca sıçrıyor sürekli bnde ondan korktum
Timmother Kbrahrl yapıyorum cnm ama öyle pek uyuyan bi bebek diil malesef saat başı uyanır kriz tuttu mu da bütün gece uyku yok demektir
Aslan0406 Gaz damlası ve günlük masaj yapın vücuduna. Kehribar kolyeyi sağmayak bileğine bağlayın oda gaz giderici oluyor. Ayak altlarını sıcak tutun bide geçmiş olsun. 😊
Timmother Aslan0406 yapmadigim şey kalmadı inanın bu illet bi tuttu mu kesinlikle imkanı yok susturamıyorum çok yoruldum artik🤦♀️
BelisAyse Biz 4 aylık olduk hala ara ara yaşıyoruz bu durumu hatta şu an bile 🥺 havluya ütü basıp birini ayaklarına birinide kıyafet üzerinden karnına koyuyorum güzelce de sarıyorum rahatlatıyor baya bı denemenizi tavsiye ederim.
Timmother BelisAyse bende normalde de sürekli çok sıcak tutarım patik giydiriyorum ztn bayadır ama yinede oluo iste
Timmother CBM bu sıçraması krizden sonra oluyor dk da bir sıçrıyor uykusunda sanki korkar gibi o korkuttu bni
BelisAyse Rukye ayetleri var uyuturken isterseniz onları dinletebilirsiniz. Ben kızımda denedim kızım korktu okuyan hocanın sesinden o yüzden devam edemedim ama bu yöntemle rahatlayan bebekler var