-CinarinAnnesi- Kızlar kan ilacı sidifer günde 8 damla kullanılırsa ne kadar süre gider siz kaç damla kullanıyorsunuz kaç hafta da yenisini alıyorsunuz acaba
Kavruuukk -CinarinAnnesi- bende 8 damla kullanıyorum bir ay 10 gün gitti ama bi iki günde vermeyi unutmustm
ozge3747 -CinarinAnnesi- 8 damla değil ml olarak vereceksiniz. O şekilde düzenli verirseniz 10-12 gün civarı gidiyor
Damlakurutoprak -CinarinAnnesi- biz demir eksikliği için sabah 8 akşam 8 damla kullanıyoruz 1 ayda 2 kez aldım o yüzden normal kullanımda 1 ay gider canım önce 86 liraya aldım sonra 92 ye aldım 100 ü görürüz heralde 😂
-CinarinAnnesi- Kavruuukk benim 15 güne bitiyordu geçen burda denk geldi biri bi ay yazmıştı şok oldum ben kaç zamandır fazla fazla vermişim demek ki ☹️
-CinarinAnnesi- Kavruuukk bende onunla verdim hep öyle 15 güne bitiyordu ayda iki tane alıyordum bir kaç gündür kaşığa damlatıp veriyorum
ozge3747 -CinarinAnnesi- Tamam işte kendi damlalıpında ml olarak ölçekleme var zaten 1 ml vermeniz gerekiyor o da 8 Damla’dan fazla yapıyor zaten
Adelim -CinarinAnnesi- 4damla dedı bana doktorum kılosuna gore degıl dedı 1ay oldu alalı dıbınde az kaldı
Derya_nil -CinarinAnnesi- günde 6 damla veriyorum 1 buçuk aydır kullanıyorum bazı günler vermeyi unutuyorum şuan çok az kaldı bi kaç gün idare eder