Bebegimyagmur Kizlar bebeğim 6 aylık oldu biberon alicam hangisini önerirsiniz ve cam mi daha iyi plastik mi kullanışlı oluyor mu camlar bilgilendirirseniz sevinirim 🙂 buna arada lansioh plastik olandan kullanıyordum ben
asyasare Bebegimyagmur aventij hem plastik hem de cam biberonu var canim bende. plastik bir sure sonra beyazlasiyor koku yapiyor gibi geliyor bana ne kadar yikasamsa kaynatsamda. cam olandan daha cok memnunum. hemencecik temizleniyor . bebegin tutmasi icin agir ama sen icirecegin icin agir gelmez
Muhammedd23 Bebegimyagmur cam alma tehlikeli ne olur ne olmaz. Avent plastiği kullanıyorum 2 sene olacak hiç koku felan olmadı. Birde cam ağır oluyor bebek tutmuyir
OzgE_K Bebegimyagmur büyük olanı kullanıyorum ben ağır tabi cam çünkü ama ben tutuyorum bebek kendi tutsun diyorsan daha hafif olanlara bak avent’inkiler ağır canım
Zeynepinannesiii Bebegimyagmur sağlık açısından önemli cam ama ağır iste o sorunu var 🤦♀️ evet büyük olanı daha ağırdır. Ben şuan plastik ne varsa markasına bakmadan kullanıyorum kolayıma geliyor . Sararırsa yenisini alırım ya a eskirrse
Bebegimucizem Bebegimyagmur Plastik daha kullanışlı zatn bpa içermeyen alırsan ne koku olur ne kimyasal derdi. kaç tane cam biberon patladı öyle. Ama plastik olanı 2 aylıkken kendi tutup içmeye başladı bu yönü de çok rahat