Meltemeymen34 Kızlar bebeğim 55 günlük doğduğu günden beri ne gece ne gündüz yatmıyor deli olacam yoruldum artık sizin bebişler ne durumda benm gibi olan varmı 😏
Oyku-59 Meltemeymen34 Benim kzıızmda öyleydi sonra doktora söyleyince idrar tahlili falan yaptı meğerse böbreklerde taş varmış. Ağrıdan uyumuyormuş
Zeynepink Meltemeymen34 valla 2haftadır ki öyleyim 3gün sonra 4aylık olcaz ne gündüz uykusu var nede gece uykusu yoruldum valla 15 dk yatıyor sonra kalkıyor
Alinduru Meltemeymen34 gaz sancısı, besin alerjisi, idrar yoku enfeksiyonu falan gibi bişeyi mi var acaba araştırdınız mı?
Oyku-59 Meltemeymen34 baş ucuna yasin koyun sürekli dua dinletin isterseniz belki rahatlar biraz ama Bi doktora da görünün
Meltemeymen34 Alinduru doktora götürdüm birşeyi yok ama alerjisi olabilir henüz küçük biraz büyüsün alerji doktoruna göster dedi
Alinduru Meltemeymen34 küçük değil aslında ben 1 aylıkken şüphelenmiştim, belirtileri takip edin isterseniz gürültülü mukuslu cıvık kaka huzursuzluk uykusuzluk uykuya dalamama aşırı gaz sürekli ıkınma hırıltı pişik konak vs var mı