Nesli2510 25 günlük bebeğim var kaka yaparken ve gaz çıkarırken aşırı zorlanıyor 4 5 saat bekliyoruz uğraşıyoruz helak oluyor çocuk artık ağlamakdan kabız da değil ama çok zor yapıyor duphalac öneren çok oldu birde burdan sormak istedim arkadaşlar ♥️🙏
Melindam Nesli2510 Duphalac Çok Yenidoğan Döneminde Önerilmiyor Ama Yinede Sen Bilirsin. Bence Gaz İlaçlarını Denemelisin. Biogaia Alabilirsin Bağırsakları Düzene Girmiş Olur.
Asya12 Nesli2510 doktor yazdi bize aldim hicbir zarari yok dedi benim ki kabiz oldu 3ay 9gunluk .kizim a 1sene kullandım hicbir zarari yok demisti bununla 2sene tedavi girenler varmış kronik kabizlik yasayan çocuklar var
Arhim Nesli2510 aman canım. Sakınnnnn. 25 gunluk bebek catlar valla. Cok cok cok gaz yapıyor. Sen ıc 1 olcek anlarsın. Bıogaıa kullan ben kullandım kızıma ise yaradı
Efy Doktorunuza danışmadan vermeyin bebeğiniz daha çok küçük benim kızımda olmuştu kabızlık ama 7 aylık felandı biz osmolak diye bir şurup kullandık karnına masaj yapabilirsiniz emiyorsa sizde yediklerinize dikkat edin
Sevgilimmm Nesli2510 benim bebeğim 8 aylık. Birkaç gün yapamamisti..doktora yazdım duphalac kullan dedi ama yenidoğan a kullanılır mı bilemedim yanlış yönlendirmek istemem
Ayseygmr Kulak çöpünü zeytinyagina batırın makatina masaj yapin uzerinden gezdirin sonra masaj yapin kendisi yapar kakasini şurup felan vermeyin daha 1 aylik bilr degil cok kucuk
Nesli2510 Doktor verdi ama kullanmadan sizlerden de kullanan varsa yorum almak istedim arkadaşlar çok teşekkürler makattan zeytin yağı ve masajı sürekli yapıyorum ama maalesef işe yaramıyor 😔