Rabiays Janserininannesi 2aylıkken canım yüzü bana dönük kullanıyorum ev içinde bile çık rahat oluyor
AysegulAsel Bende yeni kanguru aldım doktorumuza sordum kullanabilir miyim diye tabi kullan ara ara dedi. Sürekli kullanımı 3 aydan sonra başla dedi
Janserininannesi Ftmsnny malum büyüklerimizin eğe batması diye korkuttuğu bi olay var. Oturtmayın daha eğesi batar diyorllar. O sebepten tedirginim. Doktora da sormayı unutmuşum biz 2,5 aylığız. Siz doktor tavsiyesi üzerine mi kullanmaya başladınız acaba🤔
Mervegoktugarass Ftmsnny hangi marka? Bn ilkay baby aldım da iade edecem. Beceremedim mi takmayı anlamadım. Bebek içinde fenalık geçirdi. Koşa koşa eve geldim. Külot şeklinde olan denemiştim geçenlerde onu beğenmişti. Bacakları oturur gibi durdu
Ftmsnny Mervegoktugarass İlkay baby benimde biz çok rahat kullanıyoruz sorun yaşamadık yeni doğan aparatı ile takıyorum ben 2,5 aylığız
Saniye Mervegoktugarass canım bende oradan aldım aynı şeyi yaşadım oğlum iki aylık çığlık çığlığa kaldı bebeğim dedim ayakları acıyor herhalde halbuki kullanımına göre doğru taktım üç aylık olsun tekrardan denicem ayakları kenardan sarkınca nasıl olcak bakalım ayakları içerde şuan küçük olduğu için
TiryakiAnne Mervegoktugarass bende ilkay baby i iade ettim, bence kangurudan kaynaklı, boroosh baby tavsiye ederim
aysegull Janserininannesi bir aylıkken aldım yeni doğan aparatı ile kullanırım diye düşündüm. Kalça ultrasonunda kalçası olgunlaşmadığı için kullanmaya korktum. Üçüncü ay kontrollünde sorun kalmadığını öğrendim ve doktoruma sorarak kullanmaya başladım. İlk defa bugün dışarı çıktık çok büyük rahatlık içinde uyudu.
aysegull Janserininannesi babalin baby ergonomik kanguru diye geçiyor bel destek sanırım onu mu demek istediniz.
Dorukcumunannesi Janserininannesi 4aylik bebegimi oturtablrmiyim diye doktormuza sordgumuzda evet dedi,kraft hipseat aldik,oturma yeri cok rahat tavsiye ederim. Eğesi batar falan gbi laflar sacma dedi doktor.
Sunu83 aysegull merhaba. Bende babalinden aldım. Bebeğim 2 aylık ama ben mi beceremedim anlamadım. Bebeğim durmak istemiyor içinde. Mindere ayağı deyecek şekilde duruyor değil mi içinde?