umsabir Çocuk hep aynı memeyi aldığından biri büyüdü diğeri küçük kaldı aranızda böyle bir şey yaşayan varmı kızlar?
Sevimlidostlar1212 umsabir Allah’ım malesef benimkilerde öyle oldu birini emdi diğerini hiç emmedi inanın bana şuan sol göğüsüm küçücük diğeri çok büyük arada o kadar çok fark varki geniş kıyafetler bile giysem belli oluyor malesef 🙄
Matmazell_ umsabir aramıza hoşgeldiniz 😂 aşırı sinirimi bozuyo bu durum dar bişi giyemiyorum 🤦🏻♀️ İnşallah emmeyi bırakınca düzelir yaaa tek tesellim o 😬
Matmazell_ Sevimlidostlar1212 benimde sol büyük sağ küçük bayır gibi soldan sağa 😂 kıyafet giyerken aşırı rahatsız plmaya başladım 🤦🏻♀️
Sevimlidostlar1212 Matmazell_ valla benimde tek tesellim bu inşallah emmeyi bıraktığı zaman düzelir küçük olan büyümez bari büyük olan küçülse birde sarkık iyyy gördükçe sinirim bozuluyor iç çamaşırı giydiğim zaman biri boşluk diğeri dolu taşmış oluyor 🥴🤦
Matmazell_ Sevimlidostlar1212 hahahaha benmde büyük olan göbeğime gelcek nerdeyse ben bide oldum olası sütyen takmayı sevmem😬 🤦🏻♀️ Evde takmıyorm acısını çok sonra çekicem ama offf daral geliyo napıyım yaaa 😪 inşallah büyük olan küçülür 😬