Asiyus iyi günler arkadaşlar, 29 aylık oğluma tuvalet eğitimine başladım 3 günde çiş olayını çözdük ama kakayi bir türlü yapamıyoruz (15 gün oldu) ayakta üzerine yapıyor, kakam geldi diyor tuvalete oturuyor ama yapamıyor, böyle iki gün yapmadığı oluyor bazen, sonra tamam oğlum bez takalim beze yap diyorum öyle yapıyor ya da dediğim gibi üzerine, ne yapmam lazım sizce popo kaslari gelişmemiştir diyor eşim kafam iyice yoruldu bu süreçte 😣
KuzeyiinAnnesii Asiyus popo kasları gelişmese bez bağladığınızda yada ayakda da yapmaz yada heryere yapar kakasını tutamaz
[silindi] Asiyus çiş yaparken ayakta yapıyorsa belki o yüzden kakasını da öyle yapacak sanıyordur ya da tuvalete oturmaya korkuyordur. Bende bilmiyorum aklıma gelenleri yazdım biraz smzor süreç Allah yardımcınız olsun.
Asiyus Ben de aynı şeyleri söylüyorum esime ama anlatamıyorum boşuna tuvalette aglatiyorsun diyor, çocuk da dinliyor onu yapamıyorum basaramicam demeye başlıyor 😪 6 aylık bir de kızım var kime ne anlatacağımı şaşırdım 😥 KuzeyiinAnnesii
Asiyus Yok çişini oturarak yapıyor, kakasını hep ayakta yapıyordu bezliyken, şimdi oturarak yapamıyor alışkanlık gibi bişey ama nasıl aşariz bilemedim, buraya yazayım dedim akıl akıldan üstündür sonuçta ☺️ [silindi]