Sefaserpil Bugünden itibaren 20 ay girdik bu ayda nasıl.olurlar neler konuşurlar besmeleri nasıl.olur boy kiloları nasıl acaba sizlern
Rzgr Sefaserpil oglumda 20 ay 2 günlük bizi neler bekliyor merak ediyorum. 20. Aya siddetli bir giris yaptik aslinda. Yeni yeni huylar edindi. Boyu 87cm kilosu 12 civari. Son bir kac gundur cok huysuz arka azilar geliyor. Hala emiyor. Fazlasiyla kelime kullanmasina ragmen 19. Ayda bicak gibi kesti resmen. Ben diş çikartmasina bagladim. Yine anne baba git gel gelmiycem ver gibi kelimeler kullaniyor ama sorularima net cevap vermiyor oyle. Sadece emmek istiyor. Gece uyku duzeni cok bozuldu. Koltuklarin uzerinden atliyor bir kac gundur. Telefon hic vermemistim. Ama telefona karsi asiri bir ilgisi olustu.
E2019 Sefaserpil Çok huy değiştirdi 21 aylık olucaz aşırı bağımlı bana kızım emmek istiyor hep dişleri mahvetti iştah azaldı uyku hak getire 12 kg boyunu bilmiyrm canım
Zehraasya Sefaserpil cok zorlandik 20 ayligiz herşeye aglamalar herşeyi firlatmalar artik napcagimi sasryorm ne yoğurt ne peynir ne yumurta hc bsey yemiyo yesgi tek sey zeytin🤦🤦
CatBoy Sefaserpil 19,5 aylık aşağı yukarı 30 kelime kullanıyor 2 kelimeli cümle kurmaya başladı baba gitti gibi. Gündüz uykusu düzenli gece uykuları bozuldu. 3 ana öğünü 3 ara öğünü var. Kilo olarak zayıf 10 kilo, 85 cm.