Mamickonunannesi Kızlar bebeğim 4 Ay 24 Günlük yan pozisyona kadar geliyor ama dönemiyor korkuyor sanırım sizin bebişler ne zaman dönmryd başladı
cydcvk Mamickonunannesi 4 ay 10 günlüğüz sırtüstünden dönüyor ama geri sırtüstü dönemiyor. Yüzüstü kalıyor öyle
MerveLiva Mamickonunannesi bazı bebekler bırkere yapıp daha sonra yapmaya korkup cekınıyolarms bazılarınında hosuna gıdıp sürekli yapıyormş bzm kzda 4aylıkken yaptı karınustu uzanıyrdu bırden dondu ıkı kere fln yaptı daha yapmadı ama sırtustyken hep yanyan donuyo yengec gbı😂
Derya_nil Mamickonunannesi 4 buçuk aylıkken dönmeye başladı şuan 5 buçuk aylığız hâlâ sadece dönüyo 😂😂😂
Nesliimm 3 ay 10 günlükken döndü oğlum.. ama kızım 5 aylıkken dönmüştü. Her çocuk farklı kardeşler bile farklı.
Mamickonunannesi Nesliimm bende sabırsızlıkla bekliyorum ne biliyim çevremde de ondan önce doğanlar dönüyor diye gördüm bir telaşlandım
Nesliimm Mamickonunannesi şöyle söyleyeyim neyi takip etmezseniz onu önce yapıyorlar. Mesela ben dönüp dönmediğini hiç takip etmedim bi gün bi baktım dönüverdi. Ben de bilinçli bir şekilde yanındaki bir nesneyi almasını bekliyorum. Yanına koyuyorum almıyor🙂 yukarıdan uzatınca tutuyor. Daha vakti var demek. Yarın dört aylık olacak.