incii Merhaba arkadaşlar iki günde bir migren ağrısı cekiyorum bir kaç aydır çok kısa aralıklarla oluyor dayanılacak gibi değil o kadar sinir yapıyor ki ağrı kesiciler fayda etmiyor artık öneriniz var mı inanin dayanamıyorum 😔
Canan38 incii Off migren bendede var illet bişey varya Bide bebeğimiz var öyle daha zor yatıp dinlenemiyosun Ben trendyoldan migren taşı almıştım fiyatıda çok uygundu O biraz iyi geliyor azaltıyor en azından
Mervemerveesk incii bende de var, sadece parol içiyorum ama tabii pek bir faydası yok. Geçmesini bekliyorum çaresizce, keşke bir çözümü olsa
demetdiyebiri35 incii sabah aç karınla nescafe ben çözümü öle buldum ilaç içemiyorum ya da gidip serum taktorcan parol damardan olunca hemen etki gösteriyor
incii demetdiyebiri35 gün içinde sabah aç karnına olmak üzere kaç nescafe içiyorum inan sayısını bilmiyorum üç ilaç içtiğim günleri biliyorum yok inat gibi yapıştıyor
demetdiyebiri35 incii takmamaya calıs dicemde lanet sey göze kadar vuruyor o zaman serum dene canım çok geçmiş olsun