Barkinalpinannesi Molfix prima sleepy ve canbebe kullandım oğluma ama hepsi pişik yaptı tahriş etti başka ne bez alacağımı şaşırdım 😢 daha hangi bez markaları var sanırım biz hepsini deneyeceğiz😂
Aesmylmz Barkinalpinannesi ıslak mendil kullanıyorsanız belki de o pişik yapıyordur diş çıkarma sürecine girdiyse o yüzden de bebeklerde pişik oluyor sadece bezden kaynaklı olduğu zannetmiyorum teni havalı bi bebekse sıcak havalardan dolayı da olabilir benim eşim sıcak havalarda hala pişik olur
Minnosanne Barkinalpinannesi biz doğduğumuz gün prima ile başladık bizdede pişik yaptı sonra komiliye döndük çok şükür pişik olmadık ondan sonra şimdi 3 aylığız. Ve her altını değiştirdiğimde mümkün oldukça yıkıyorum ve yıkadıktan sonra zeytinyağı sürüyorum. Hiç olmadık çok şükür
fdmozkncmn Barkinalpinannesi bende ilk 2 ay prima kullandım daha sonra komili deneyeyim dedim ve iyikide geçmiş ne taşma ne pişik cok şükür hem de türk malı 🤣 şok marketlerde var denemek için alabilirsin 😊
seydaac Barkinalpinannesi bim in bezi var Jenny willy onu denediniz mi? Prima premium care kullanıyordum sürekli taşma yaptığı için Jenny willy denedim kullanıyorum taşma sıkma pişik vs yapmadı.
Barkinalpinannesi Aesmylmz yok canım daha oğlum bugün 1 aylık oldu doktorumuza resmini attım bez yapıyor dedi bezini değiştirmem gerekiyormuş değiştirmezsem mantara çeviriyor çok canı yanıyor 😔
Aesmylmz Barkinalpinannesi anladım canım komili var bi de onu dene çevremde kullanan bir kaç kişiye sordum da hiç bi sorunla karşılaşmamışlar
Yeliz Barkinalpinannesi pişik kremleri işe yaramadı mo? Mustela biz de hemen kesiyor. Bizimdr ilk ay prima premiumcare ile pişik oldu sonra mustela ile geçti tekrarlanmadı.
Barkinalpinannesi fdmozkncmn aldım canım şimdi onu deniyoruz bakalım canbebeye göre daha yumuşak inşallah pişik yapmaz buda 😔
Barkinalpinannesi [bilinmeyen] denedim canım ama oda pişik yaptı üstelik çişini bile yapsa hemen altını değiştiriyorum zaten bacakları yara oluyor bezin lastiklerinin geldiği yer oysaki bezde büyük yani sıkmıyor dikkat ediyorum ama yaramayınca yaramıyormuş demekki😢
Barkinalpinannesi Aesmylmz komili aldım dün canım şimdi onu kullanıyoruz bakalım inşAllah pişik yapmaz buda 😢
Barkinalpinannesi yenibiranne evet ama ıslak mendilleri yıkıyorum sonra kavanozda suyun içinde bırakıyorum Pamuk çok yapıştığı için
seydaac Barkinalpinannesi e bebekte bebek pamuğu var canım baby&me markası ben onu kullanıyorum makyaj temizleme pamuğu gibi ped şeklinde yapışmıyor hiç.
seydaac [bilinmeyen] aynen ben de çok memnun kaldım. Hatta bugün farkettim prima kullanırken makatında hafif kızarıklık oluyordu şuan o kızarıklık yok olmuş.