kursadsrkndyg Kızlar parfumsuz friendly marka kullnıyorum uni baby de kullndım deterjan ikiside pek cıkarmıo leke çıkarıcı önerınız varmı parfumsuz
ayis kursadsrkndyg Ben beyaz sabunla biraz çitiliyom çıkıyo sonra atıyorum yıkanıyor hiç bişey kalmıyo 😌
Minnakkk kursadsrkndyg önden beyaz sabun ıle cıtılıyorum dalan kullanmama rağmen önden yıkamazsam çıkmıyor
Aselimmm kursadsrkndyg ne alaka diyebilirsiniz ilk duyduğumda bende öyle demiştim ama teyzem yıkadıktan sonra güneşe doğru koy güneş o lekeyi alır dedi gerçekten de yıkandı çıkmadı koydum güneşe toplamak için baktığımda lekeden eser yoktu😊
Sevde123 Ben önce beyaz sabunla citiler daha sonra makineye atardım ama acelem olduğu zaman beyazlarla bir yıkardım 4 saatlik programda daha sonra ayırır kendi kıyafetleriyle atardim gıcır gıcır olurdu
Annesinin1tanesi kursadsrkndyg bende kaynamş suda kıyaftleri ıslıyorum sonra ariel i döküyorum su ılıyana kadar öle kalıyor snra elimde çitiledim mi hiçbişe kalmıyor
GunesssFiliz Ben yıkamadan önce çok az aspirin sıkıyorum sonra makineye atıyorum lekeden eser kalmıyor. Deterjan ve yumuşatıcım da unı baby kullanıyorum çok memnunum 😍😍
Esra___ kursadsrkndyg deterjan olarak minoris kullanıyorum önce Elimde hafif sıcak su ile çitiliyorum sonra makineye atıyorum leke falan kalmıyor 😊
kursadsrkndyg Kızlar işe baslıcm bebgmde pek durmuyo kucaga alıştık uykusuda pek yok o yuzden koksyca hmn oratık bişi lazm :) baby me matkayı sevyrm bi deneyım ondan