DuhanFasih Papatyaseverrrr soyledı de batıl inanclar var malesef etrafımda yıkanma akşam dedıler ondan
Tatlisannedilekk DuhanFasih bebekten ne zaman fırsat bulursam o zaman duş alıyorum gece gündüz farketmiyor
Papatyaseverrrr DuhanFasih ay sacmalmayin lutfen dinimizde yeri yok hurafelerin artik kurtulalim bu kafadalardan yoksa yeni nesilede aktarilacak sene 2020 ya
cydcvk DuhanFasih yazın ortasında doğurdum gece gündüz duş aldım. İnsanın gecesi gündüzüne karışıyor niye alınmasın ki pis pis gezelim
DuhanFasih cydcvk haklısın canım ilk duş zaten ama bi sorayım dedım ben de alırım alınıyor muş Kaynamömmmmmmm akşam yıkanma dıyıp kotkutu benı biraz
OncedenGurme DuhanFasih 40 çıkmadan duş alınır, bezler saat fark etmeksizin çöpe atılır, uzadıkça tırnak kesilir 🤦🏻♀️ Temizlik imandan gelir demişler. Batıl inanç hepsi inanmayın lütfen
cydcvk DuhanFasih o kaynanalar herşeyi çok bilir he he diyin geçin. Keyfini çıkarın bebişinizin takılmayın öyle insanlara
Princessmother DuhanFasih 40’lı insan gece duşa girmez dediler dimi sanada ondan bu korku 🤗 Bende girdim valla canım Allah’a emanetiz hepimiz 💜
KahramanAnne DuhanFasih hangi devirde yaşıyoruz Ya inanma böyle şeylere ben 4. Gün akşam duşumu aldım hatta gece bile aldım ne zaman müsait oluyorsam ozaman alıyordum. Koca karı hurafelerine inanma canım kimseye kulak asma
Canan38 DuhanFasih Ben hep aksamları alıyorum gündüz evde tekim bebeğimle Aksam eşim bakıyor ben duşa giriyorum Daha 25günlüğüz 40ım çıkmadı