Bebegimyagmur Kizlar ben tadım olarak armut rendelddim verdim ama pek hoş olmadı acaba haşlayıp püre yapıp versem daha mı iyi olur .siz nasıl verdiniz (6ay)
Flora Bebegimyagmur bende elmada aynısını yaşadım bir iki bir iki derken şimdi yiyor . 1 hafta sonra tekrar deneyin pes etmeyin birazcık yesede olur zaten 🥰
Trkanmete Bebegimyagmur cam rendeden vermek ve parçacıklı olması daha iyi bence. Pütürsüz yemeye alışınca bu kez pütürlü bişey verince kusacak gibi yapıyolar. Ben iri de olsa veriyorum dişleri olmasada ezebiliyolar. Birde meyveler haşlayarak verilmez diye biliyorum. Sonuçta damak tadı bebekte olsa
Bebegimyagmur Ikrazumra19 cam rendede yaptım .parçacıklı oluyor azcik. Haslayinca tam püre şeklinde oluyor ya o yüzden sordum
Aselinaannesi Bebegimyagmur tadım olarak ilk yoğurtla başlamanız iyi olurdu bence sonra meyve püreleri çorbalar falan zaten
Bebegimyagmur Aselinaannesi ben sezbeyle başladım havuç ,kabak, patates . Bugün meyveye geçtim sonra yoğurt vericem
minniegibi-amadegil Bebegimyagmur dışkı durumu nasıl oldu armut verince? Genelde kabız olan bebişlere armut püresi verin diyorlar. Bende 4 gündür ek gıdaya geçtim 3 gündür kaka yok. Armut aldırdım eşime yarın armut vericem hemen yapabildi mi kakayı