Mucizem38 Kızlar tendiriyot kullandınız mı kullandıysanız az Bi şekilde yanma oldu mu ve nasıl kullandınız
Hulya_ Mucizem38 Her tuvaletten sonra kullanmıstım bende yanma yapması normal benimde öyleydi dikişler kuruyunca yanmada geçti
Seyda-h Mucizem38 her tuvalete girdikten sonra tentürdiyotu gazlı beze döküp sil demişti doktorum dikişlerin tamamen geçene kadar. Evet biraz sızlatıp kaşınıyor gibi oluyordu ama öyle olması normal. Hiç aksatmadım hep sürdüm 15 güne toparlamıştım dikişlerimin acısı vs kalmamıştı
Aysimakusum Banyodan sonra tentürdiyot kullanıyordum evet biraz yanma oluyordu bir de krem vardi eczaneden almıştık onuda üstüne sürüyordum 2 haftada düştü dikişlerim. Bazen çok ağrı acı oluyordu otururken lavaboya gidip gün içinde de sürdüğüm oluyordu
Mucizem38 Aysimakusum her gün duş alamıyorum temizleyip döküyorum aynaya bakarak bide dikişlerimi görüyorum dik dik normal midir
Husra123 Kullandim bende hic yanma olmadi pamukla sürmüştüm. Birde hemen kurusun diye kirmizi igne diye bir serum aldim o da faydalı oldu 1 haftaya kadarda ağrılarım azaldi
Mucizem38 Zerre 1 sefer sürdüm çok acıdı sanki rahmim düşecek gibi hissettim bide bende enfeksiyon var ondan da olabilir
Aysimakusum Mucizem38 aynen öyle bende öyle yapıyordum merak etmeyin normal daha sonra kendiliğinden ipler düşecek ben bile bu iyileşmez düşmez derdim cok ağrım vardi çünkü ilk hafta ama şükür ki 15 günde bişey kalmadı yeni mi doğum yaptınız 😌 Enfeksiyon var demişsin aşırı derecede yanması ve ağrısı ondan kaynaklı olabilir temiz ve kuru tutarsan atlatırsın ama çok ozen göster daha sonra bir iki ay bununla uğraşan tanıdıklarım oldu
Husra123 Mucizem38 insAllah cok zor tabi ben 1 hafta agladim hep bebegimi emziremedim sarılık oldu sonra Allah korusun kimsenin basina gelmesin
Mucizem38 Aysimakusum 9 gün oldu doğum yapalı doktor ilaç verdi antibiyotik var diye içmemiştim meğerse en düşük doz da veriliyormuş şimdi ilaçları kullanacak peçeteye tampon şeklin de kuru tutuyorum
Mucizem38 Seyda-h geçtiğini yani dikişlerin döküldüğünü nasıl anladınız ona göre temizlik yapacam şuan yapamıyorum 😖
smile56 Mucizem38 doktor bana kullan fln dememişti.bende enfeksiyondan korkuyordum bi yakınım dedi.o dönemde bebe küvezde bense hastanede kalıyordum.temizlikte hiç iyi değildi lavabolar fln.baticon aldırdım.önce ıslak peçeteyle hafif silip sonra baticonlu peçeteyle siliyordum.her tuvaletten sonra yapardım.aşı zamanıda aile hekimim dikişleri sordupumda baticon kullanabileceğimi söylemişti.enfeksiyon olmasın diye
Mucizem38 smile56 sizin ki daha kötüymüş aynen bana da doktor demedi Bi yakınım dedi ondan kullandım yoksa ağrısıyla uğraşacaktım
Aysimakusum Mucizem38 evet kullanmalısın banada antibiyotik ile ağrı kesici verilmişti kullandim 1 kutu ikisinden de
Seyda-h Mucizem38 duştayken elinle kontrol et demişti doktor o dikişli bölgedeki gerginlik ve ipleri anlarsın demişti dokununca. Oradaki gerginlik geçene kadar sürmeye devam et. İpler kendiliğinden atacak zaten sen onları farketmeyeceksin bile demişti. Dokunmadan da o bölgede gerginlik oluyor zaten hissiyat olarak bile farkedebilirsin geçmeye başladığında.
OncedenGurme Mucizem38 her wc sonrası kullanmamı önermişti doktorum. Bir de krem vardı o günde 3 kez kullanılıyordu. Ne kadar kuru tutarsanız o kadar çabuk iyileşir. İyice kurulayıp pamuk yada gazlı bez yardımıyla sürün, çabuk iyileşir inşallah
Mucizem38 OncedenGurme yaaa bana her hangi Bi krem vermedi aynen kuru tutuyorum ama ben tentiriyotu üzerine hafifçe döküyorum
Merve-miray Mucizem38 Bana hiçbişey sürme dediler sürmedim bende 🤷🏻♀️ Ağrı kesici kan ilacı ve antibiyotik vermişti sadece