Atlas-26 Merhaba arkadaşlar 8 aylık bebeğim var uyku tulumu almak istiyorum civilde 2-5 yaş arası var çok mu büyük olur
paputmoms Atlas-26 ben lcwden aldım canım kışın ortası 8 9 ayına denk geldiği için direk 1 yaş aldım denemedim daha hava çok aşırı soğumadı burda
Leonmam Atlas-26 bende dun aldim kargonun gelmesini bekliyorum dagitimda suan 7 aylik oglum 12 18 ay aldim bakalim nasil olcak gelince hemen yazarim
Ddanne Atlas-26 Ben dün aldım civilden eğer bebeğin kilolu ise civilden almalısın Lcw çok dar kesimli . Civilin kalıpları daha iyi rahat hep uyku tulumu bu sonuçta rahat etmesi lazım içinde dar kalıp iyi olmaz .
Lothbrok Benimki 1 yaşında normale göre boyu uzun kilosu iyi o yüzden 3 yaş almıştım ama o kadar büyük oldu ki giydirdim gece dönerken hep uyandı. Sonra 2 yaş aldım bu daha iyi en azından dönerken uyanmıyor
denizesintim17 paputmoms sevabına bir denesene ya nasıl olucak benim oğlum da 8 buçuk aylik 12 /18 aylik alayim diyorum bir türlü karar veremedim lwc den mi bir de nerden aldiniz kalıbı baz alayim bari 🙃
paputmoms denizesintim17 canım denedim çok büyük gelmedi lcw kalıpları farklı sanırım 1 yaş aldım ama aşırı büyük olmadı biraz büyük o da zaten anca denk gelir kış ortalarına