Deletedmom4018 Miniklerin_annesi ay çekilirimi kız ben ilk defa yarım saat dinlettim kafayı sıyırdım 😅
Bekra 4 aylık ve her uyudugunda pış pışlı süpürge sesi çalıyor bende alıştım neredeyse o sesi duymadan uyuyamicam 😅😂😂
mylife_efem Deletedmom4018 oğlum çıt sesine uyanır motorlu destere sesiyle uyudu bide dibinde odun kesiyorduk
Mirage91 Deletedmom4018 karnına zeytinyağı sürüp masaj yapın, bi duş aldırın omzunuzda hafif hoplatın biz 3 ay öyle geçirdik ❤️❤️
Deletedmom4018 Mirage91 vallaha 1 aydan beri yapıyorum fayda etmiyor dün gece 4 te uyandı 7 ye kadar 😖😖😴😴😴
1prens1prensesannesii Deletedmom4018 bende tvden açıyorum.. Evim her yerinde pış pış 🤣🤣 5.5 aylığız kafam şişiypr akşama kadar pışşş pışşş.. Pop müzik yerine bütün ev pışşşş pışşş 🤣
Deletedmom4018 1prens1prensesannesii hahahaa😂 kız vallaha parol içtim 😖 başım ağrıdı cızır cızır hışırt hışırt😂😂
Papatyaseverr Deletedmom4018 biz kolik değiliz ama kücükken arada açıp uyutuyordun bende onla beraber uyuyordum piş piş seside aynı şekilde şimdi hiçbiri fayda etmiyor uykusu gelmeden uyumuyor uykusu varken bile direniyor 😃