Oznurrmehmet 3 ay 10 günlük bebem uyanıkken sürekli ellerını kollaeını bacaklarını hareket ettırıyor nedenını bılen var mı 😔
Zeynebimmmm Oznurrmehmet çok normal canım benim ki 37 günlük çok haerektli bir çocuk elleri havada bacakları hadava kesfedeckeker yavaş yavaş kendilerini 😊
Nur_emir Oznurrmehmet canım çok normal benim bebegim 3 aylıkken ayakları havada elleriyle ayak parmaklarını tutarak uyurdu
Oznurrmehmet Minikprensefe Zeynebimmmm Bahar_12aras Badeask Ikrazumra19 tesekkur ederım karnı doymuyor dıye suphelenıyordum
Badeask Çünkü o bebek kendini keşfediyor 😁 gayet normal her bebek öyle yapar.. bende derdim yeter kızım zayıflayacaksın diye😂
Bahar_12aras Çok normal çok bu hâline şükret nice bebekler var ki anneleri gözlerinin içine bakıyor kıpırdasın diye bu mübarek kandil gününde şükret canım Allah sana bağışlasın ❤
Minikprensefe Ayy bundan daha normal ne var ki çocuk hareketleniyor işte benim çocuğum 3 aylık ken dönüyordu
Zeynebimmmm Oznurrmehmet karnı doymasa belli eder cnm hem kilo alımından hemde sürekli ağlar durmaz aç çocuk😊