Arhim Kızım 11 aylık olacak. Zaten normaldede ıstahlı bir bebek dııldı. Ama 1 ay olacak artık agzını acmıyor. Yok kıtlıyor. Ac yani ama yemiyor. Ne yapım artık aglamaktan heder oldum.hersey cope gidiyor. Kan vs herseye bakıldı normal. Yedıgı sey biberonla mama. Baska da bıse yok. Lutfen bana yardımcı olun
Aysunikra Arhim ya benim bı arkadaşım var onunda bebeği de öyle yemiyorfu şu an 12 aylık galiba nasıl yapıyor du biliyo musun nasıl desem mesela çorba yapardı onun yanına hoşaf yaprdi bebek için hani tatlı oluyo ya bı kaşık ondan veriyo du onu sevdi ya hemen çorbayı veriyidu bı onu bı onu hoşaf gelicek die yerdi bitirdi o çorbayı 😂😂sevdiği biseýle ver meyve püresi sonra muhallebi yapabilirsin ona tatlı şeyler seviyorsa onla ver suyla dene ise yarar bence benim kızımda bazen yapar öyle yaparım yer 🥰🤗🤗
Aselinaannesi Arhim benim kızımda 10 ay 13 günlük hiç-bir yemiyor dediginiz gibi yaptığım herşey ya kaliyo yada çöpe gidiyo emmeyide bıraktı zaten mama iciyo ama söz konusu yemek olunca ağzını kitliyo resmen bugün ilk defa brokoli çor bası yaptım bi tabak dolu dolu içti severek
Arhim ozgurkus canım merhaba. Mesela yogurt, sebze corbası veya corba cesıtlerı, meyve, kahvaltı peynir vs. Ama yok agzı kilit. Sadece kaynamıs yumurtaya agzını acıp yiyor. Cok ılgınc ama onu yıyor
ballilokmaninannesi @Arhim benim kızımda 11 aylık olacak bizde böyleyiz bir iki kaşık fazlası yok sadece emerek karnını doyuruyor resmen
Dfne ballilokmaninannesi aynen oyle surekli beni emdigi icin halim vaktim de olmuyor iyice zayıfladım yemek yese gece gündüz kaç defa emiyor
ballilokmaninannesi @Dfne aynıyız gerçekten 57 kiloyla hamile kalmıştım şuan 52 kiloyum sürekli emmek istiyor gece kaç kere uyanıyor gün içinde sayamiyorum bile kaç kere emzirdigimi
Arhim ballilokmaninannesi aha ben kız valla 57 kg hamıle kaldım 54 kgyum suan. Kız yemek yemiyor ben zayıfladım
Arhim Aselinaannesi acaba napaz canım sizde ne kadardır bu surec. Bızde 3 hafta ay olacak yemıyor agzı kıtlı
Aselinaannesi Arhim canım bizde de iki haftadır böyle dişte çıkartıyoruz ben şaşırdım artık napcagimi bilmiyorum
birdelianne_ Ya benimde kızım 14 aylık ve yemek yada içmek diyince bişeyler oluyor çocuğa ağlıyor yemicem diye :((( bizim yaklaşık 1 aydır böyle nasıl atlatıcaz bilmiyorum