Cansmom Sütünü sağan anneler sütünüz gün geçtikçe coğaldımı ? Bebeklerin ayınla beraber ne kadar süt sağdınızı yazabilirmisiniz. Biliyorum süt çektikçe gelir ve sağılan süt bebeğin emdiğinden azdır ama yinede merak ediyorum. Sütümün coğalması içğn hep yeni şeyler deniyorum ama cc coğalmıyor bebişim 5 -6 haftalık ve hep 60 cc çıkıyor.
Fadimr Cansmom okadarlıkkem çok normal canım zamanla artıcak birde göğsün tam doluyken sızlamaya başladığında sağ yani depo fulken 🤣 ben önceden bebeğimi emzirdiktwn sonra uyutup sağıyordum acemilik işte 🤣 az doymuyor die ağlıyorsum birde 🤣🤣
ozgecicekoglu Cansmom benimde sütüm ilk doğumdan sonra 40 cc zor çıkıyordu hatta sağlık ocağındaki hemşire daha artmaz sütün Suan 100 cc çıkması gerek diyerekten üzüp korkutmuştu ama zamanla sütüm 60,90 diye arttı şuan oğlum 3 aylık 130 larda sütüm ☺️
Ayvaaaaa Cansmom ben doğduğundan itibaren sütümü sağıyorum 3 buçuk ay oldu sütüm baya azaldı bebeğim memeyi hiç tutmuyor ama belki onunla da alakalı olabilir 😔
Rukiye66 Şimdi o kadar çıkması normal benim kuzum 5. Ay bitecek hep sağarak veriyorum süt azalmıyor gittikçe artıyor merak etmeyin bebeğinizin doyacağı kadar vücut süt üretiyor
Nurdankaratas Rukiye66 bende sağıyorum benimde bebeğim 5,5 aylık ne sıklıkta sağıyorsun geceleride sağıyor musun ben sütüm kesilecek diye çok korkuyorum
Cansmom ozgecicekoglu maşallah canım ama benimkinde bir coğalma yok ve beşim doymuyor iştahlı bebiş ben her saat başı emziriyorum arada sütüm ne kadar cıkıyor diye bakmak için sağıyorum ama hep aynı cıkıyor tek fark artık dağa yağlı süt
Rukiye66 Nurdankaratas gece bir kez bile sağarsanız çok iyi olur çünkü gece sağılan süt gündüzkine göre daha yararlı oluyormuş