Deletedmom_59 Merhaba anneler. Acaba aranizda bunu yaşayan var mı? Siddetli bir baş agrisi yasıyorum. Ama kafam patlayacak kadar. Sonrasında kusuyorum. Daha önce bunu yasayip migren oldugunu ogrenen ya da beyninde bir problem oldugu anlasilan biri var mi?
GoGirl Deletedmom_59 cok agri bazen kusmaya sebep olabiliyor belkide sadece bu sekildedir gecmis olsun
Claire Deletedmom_59 Benim migrenim var aynı şekilde oluyor kustuktan sonra rahatlıyorsun ama ağrı geçmiyor
2lokummannesiii Deletedmom_59 azılı migreni olanlar da olabiliyor tabi yine de doktora gidin belki o an tansiyonunuz da yükseliyor olabilir.
Rzgr Deletedmom_59 benimde migren ataklarim tuttugunda kusmadan asla rahatlayamam. Hatta gun icinde defalarca kustugum oluyor. Bazen kendimi kusturdugum bile oluyor sirf biraz rahatlamak adina. Nörologa gidin mutlaka migren icin bir agri kesici verecektir. Tabiki benim gibi emziren bir anneyseniz kendiliginden gecmesini bekleyeceksiniz mecburen.
Deletedmom_59 GoGirl bende boyle dusundum ama bugün bir saglikci dostum daha ciddi bir problem olabilecegini norologa gitmem gerektiğini söyledi biras ürktüm bende. Tesekkur ederim