alis İyi akşamlar anneler. Kıyafet seçiminde çok zorlanıyorum .evde zaten hep pijamaylayımda dışarı çıkarken giyecek bişey bulamıyorum eski kıyafetler olmuyo olanlarda emzirmek işkence oluyor bi tane elbise aldım hep onu giyiyorum önden düğmeli.siz kolay bi yol buldunuz mu çok fazla yeni bişeyde almak isyemiyorum zayıflıcam diye 😅
Bssrr alis ben bi sayfa buldum enzirme kıyafeti satıyor ama acayıp pahalı 😊 bir tane swetshirt 250 tl idi göğüs bölgerinde fermuar var . Piyasada eksiklik var bu yönde ya
Asilinannesiii Bende almayayım zayıflarım diye diye kilo almaya başladım aksine mecbur aldım bi şeyler ama genelde pantolon tayt kazak kombini rahat oluyor öyle emzirebiliyorum elbise sıkıntı maalesef
alis Asilinannesiii bende veremiyotum ya boğazıma hakim olamıyorum ki 😂 bugün bilerek eski kıyafetlerimi kaldırdım gözüm görmesin diye her seferinde utanmadan deniyorum ama olan yok 😂
Enesinannesi Göğüsler sütle dolduğu için kazak tunik vs de olmuyor büyük bedende de güzel durmuyor yada standart bedenlerde göğüs ayrı çıkıyor kalçalıysan bide kalça çıkıyor her yer potluk içinde 😱 en rahatı elbise ama emzirmek aşırı sıkıntı elbisede de dediğini gibi 😂 salaş önden fermuarlı veya düğmeli gömlek veya tunikler almak en mantıklısı bu dönemde daha sonra da giyilebilir hem ☺️