Asrinbaby ALYASNB 12 günlük olduk bizde aptamil comformil kullaniuodum tadını beğenmedi gibi oldu sonra hipp aldım gaz yaptı acaba başka şeyden mi oldu mamadan mi anlamadım. Gerçi sutum geliyo artik yetecek sanirim
ALYASNB [bilinmeyen] Tabi bebeden bebeye değişir ama biz doğduğundan beri hipp combiotik kullanıyoruz hiç kabızlık çekmedi ve gaz sıkıntımız çok şükür olmadı 3.aydan sonra gazını bile kendi kendine çıkarır hale geldi👍🏻
ALYASNB [bilinmeyen] aynen bizimde Dr tavsiyesi ile hipp combiotik kullanmaya başlamıştık her yönden faydasını gördük👍🏻
ALYASNB Asrinbaby mamayı verdiğinde tekrar gaz yaparsa bence takip et (mamadan mı yoksa yanında başka bir şey mi gazı tetikliyor diye) bizde hiç sorun olmadı çünkü ☺️
Merveeee Asrinbaby conformil bizde inanılmaz sancı yaptı 4 aylık çok gazlı oğlum bebelac gold nutrikonfor çok yaradı çok şükür
Baharellezi Asrinbaby canım belkide sütün gazlıdır benim gibi mama veriyorum çocuk yer yemez çıkarıuor memeyi emdiğinde daha çok gaz yapıyor
Deringorkem Evolvia ac kullanmaya basladim 2 gundur. Ondan oncesinde hipp combiotik gaz yapti kakasi duzensizlesti. Tabi her bebekte farkli oluyor bilemiorum bebegim kolik ac mama iyi geldi
Merveedd [bilinmeyen] aptamilden geçtim bende iyi ki geçmişim içinde hem balık yağı var beyin gelişimi için ne kadar önemli memnunum yani
Merveeee YunusHocan çok bakmadım açıkçası tadına ama severek içiyorlardı ama kızımda reflü oğlumda aşırı gaz olduğu için özel mamalara geçtik biz
ZeynepCansu Evolviya derim başka bişey demem anneler ne gaz sancıları yaşadık nede kaka sorunumuz oldu doğduğundan beri
Mehmetalp [bilinmeyen] hipp de evolvia da kullandım ikisi de kabızlık gaz yapmadı ama şahsi tecrübem evolvia ile kilo alımı daha iyi. Tabi seçim bebişin.