Kardelenalp Kızlar bebeğim emzirdim bi çay kaşığınında yarısı kadar kimyon ve rezene karışımı çay verdim 8 bucukta uyudu normalde 12 uyanırdı sonra 3 te sonra ya uyumaz yada 6 da uyanırdı gece 4 kadar kalkmadı kaldırdım emzirmeye çalıştım sadece 10 cc kadar içti şimdi aaat 5 yine uyandıröaya çalıştım az bişi çekti uyudu . Şükür uyudu ama resmen aç suan . Kötü mü yaptım çok pişmanım aç olsa uyur mu ? Tok olma şansı yok ama anlamadım 🤦🏼♀️ Yardım edin yaşayan var mı ?
Tubaomerberzan Kardelenalp Aç olsa uyanır canım merak etme . Bende rezene ve kimyonlu su veriyorum ama karıştırmıyorum .
Organiktavuk Kardelenalp bende sadece rezene veriyordum kızıma ama hiç uzun uyumamıştı hala da uyumaz(21aylık) bebeğinizin artık düzeni oluşmaya başlar uyandırmanıza gerek yok ama rezeneden şüpheleniyorsanız bir daha vermeyin uzmanlar önermiyor ben çok çaresiz kaldığım için vermiştim 🤦♀️
Dgndrmz Kardelenalp canım bebeğin çok küçükmüş bence bi daha böyle şeyler verme bebeğine Allah korusun bunların daha organları ne ki kaldıramazlar bi sıkıntı çıkar bütün ömrün veballe geçer Allah korusun. Sadece anne süt ya da mama nasıl besleniyorsa öyle devam et canım benim belki rahatlatmıştır o ayrı ama kaldıramayada bilir güzel anne yapma bi daha
Karpuzreceli İyi geceler.Kaç aylık bebeğiniz. Uyandırmışsanız sorun yok, eğer 1 aydan buyukse kendısı acıkınca uyanır zaten ,aç aç durmaz merak etmeyin birde çok fazla karışım denememenizi öneririm bebeklerimiz henüz çok küçük.
Kardelenalp Karpuzreceli ilk defa denedim gözü kapalı emdi ama ben alışık değilim bu kadar uyumasına şaştım 😂
Karpuzreceli Kardelenalp bakın 2,5 aylık bebeğe su bile vermiyoruz ,birşey olmaz ama bır uyku duzenı beklemeyın henüz çok küçük. İyi geceler
Deletedmom299 Kardelenalp rezeneyi ben 3 4 kaşık içirdim de yine bana mısın demedi saat başı uyandi ya 😂😂😂
Kardelenalp Deletedmom299 allah allah vallah biizmki bu gece uyanmadı normalde her saat başı uyanırım diye şikayet ederim şimdide uyudu diye uyuyamadım
Kardelenalp Pinars şimdi uyandı emdi inş ya korktum baya ama şimdi iyi ya gözünü açmadan uyanmayanlardan bizimki göz kapalı emyor
Ayaz20 Kardelenalp rahatlamıştır canım hiç bişey olmaz bizim burda (Almanya) bir haftadan sonra bebeğe hippten rezene çayı var veya karın sancısı olunca ona göre çayı var yanı veremezsin diye bi kanun yok bende oğluma verdim rahatlıyordu sancısı varsa onu alıyordu
Kusursuzhata Ayaz20 doğrudan rezene beyin felcine kadar yol açabiliyor sizin dediğiniz karışımlar çaylar mevcut rezenenin bilmem kaç kere seyreltilmiş hali çocuğun doğrudan almasıyla seyreltilmişi alması nasıl bir olabilir pardon? Nolur emin olmadan yol göstermeyin ortada bir can var
Cihangiriinannesii Kardelenalp Rezene anason vs bunlar çok zararlı şeyler yapmayın lütfen. 6 ay su bile girmemesi gereken midelere rezene filan hiç gerek yok zaten faydası da yok
Busra3011 Ben kızıma rezene vermedim bi kaç gündür yine de uzun uyumaya başladı büyümeye başladıkları içindir belki ☺ benim kızımda 2 ay 4 günlük.