0503 Bebeğim 7 ay 23 günlük inşallah 8 aya giriyorz allahın izni ile sütümü sağıp veriyrm kızıma sütüm çoğalsın die 2 3 satte bir sağıyrm ama asla çoğalmış ek gıdaya geçtik fakat kızım sadece tadımlarda kaldı asla yemiyo bişe mama vermek istemiyorum süt sağmakdan yıprandım ama son damlaya kadar sağcam içsin kızım ama bu kadarr zaman nrrden çoğalmadı ki birde 2 satte bir sağmak o kadar yoruyorki beni anlatamam kızımda çok hareketli ilgide istiyor sizler bu aylardan snra kaç satte bir sağım yapıyr sunuz ve ne kadar çıkıyor arkadaşlar
anne15 0503 ben emziriyorum sagıp birkez verdim gecende emmedi baya bi ⅘ saat falan sağdığmda 150 cc cıktı ama gögsüm tas olmustu ek gıdayla durmustu . Normalde de her emmede kaç cıkar 2 saatte 1 bilmiyorum
Perissmom 0503 benim de 7 ay 23 günlük kızım💘günde iki kere sağıyorum artık, yetmediği yerde bir kere falan mama veriyorum,!zaten ek gıda alıyor. 2-3 saatte bir sağamam çok hareketli bebeğim sıralamaya başladı bir aydır:(
Safiyw 0503 bende hic sağım yapmadım. Ve tek göğüs emiyo sadece bi göğsüm tamamen kesik bi tanesini emiyo ve siz gibi swdcee tadımlık yiyo ek gida vs yok az az tadımlık anca
Eslem45 0503 ah canım süt sağımj çok zor keşke emizemeyi denesydnz ben 40 gün sagdim verdim ama sonunda memeyi tutturdum meme reddi çok yaşadık her atak döneminde seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten sağmak çok zor bebegin emmeesi ile süt çoğalır sagmakla fazla cogalmaz benmde 7 ay 10 günlük 10 gundur ek gıda veryorum pilav bulgur bakarna danone yoğurt muz veriyorum yumurta sarısı verdim 2 gundur çok mız mız galiba yaramadı
0503 Perissmom bnde sğamıyrm çok zorlanıyrm hem yıprandım hem kızım ilgi iatiyo kızıma yetemiyrm aöa sütümde kesilir die korkuyrm geceleri sağım yapıyomusn ve günde mama ile birlikte kaç kez süt veriyrsn
Perissmom 0503 iki kere veriyorum süt uykulardan önce, süt olmadan uyumuyor. Gece sağım yapamıyorum artık çok yoruluyorum :(
Mltm- Benim kızım da 8. Ayına girecek. Ben mememi sağmıyorum. Çünkü ek gıda alıyor günde 3 kez. Çok süt içerse ek gıdayı yemiyor. Bence ek gıda öğününü vermeden 2 saat önce meme vermeyinki acıksın bebek. Bol bol alsın ek gıdasını.
linakusunannesii Mltm- hayır bence yanlış düşünüyorsunuz ek gıdadan önce meme emmesi anne sütü alması daha önemli . Ek gıdadan once emzirin yada sağılmış sütünüzü verin eğer doymuyorsa ek gıda verimesi lazım . Çünkü anne sütü bütün ek gıdalara bedel 💪🏻
Safiyw Mltm- 1 damla anne sutu bütün herseye bedelmiş ek gida ne kadar yese de anne sütünün 1 damlasını bile kazandırmayacak belki ek gida yiyip memeyi reddetmesi daha kötü
Safiyw linakusunannesii aynen öyle benjm kizim 8 e girecek ama hic bi ek gida vermiyorum sadcee anne sütü sadece tadımlık yiyo az az yeme bile sayılmaz o derece zorlamiyorum da kilosu da yerinde vakti gelince illa yiyecek inşallah
Perissmom 0503 gün içinde uyumadan önce 3 kere süt içiyor. Gece de 3 kere veriyorum. Bunun 2 tanesi formül süt oluyor bazen, vaktm olursa da sağıyorum duruma göre değişiyor.
Perissmom 0503 evet azalma oldu canım, çok sütüm vardı dondurucuda stok bile olmuştu ama artık bir sağımda 200-250 cc çıkıyor.
0503 Perissmom tek sağımda böyleyse iyi bence ben 2 3 satte 60 70 zor çıkarıyorum oda 40 50 dk sağarak
Perissmom 0503 10- 12 saat arayla sağınca bu kadar çıkıyo, eskiden 3 saatte bir sağardım 150 çıkardı :(
0503 Perissmom hadi yaa çok üzüldüm insan sağmakdan da bıkıyor artık çok yıprandm bende ama bir damlasına. Kadar sağcam ama sağım saatlerini açsam aceba kesilirmi bundan korkuyorum