Seldamli0809 1aylik olduk hala uyku problemimiz var ne yapacağımı bilmiyorum yatırıyorum 15 dk en fazla hemen uyaniyor hanımlar siz ne yapıyorsunuz 😔😑 yardım da bulunun kayınvalidemde kalıyorum Yemek aş hazirliyamiyorum eşim Suriye de Allah’tan yoksa aç kalırdı
mom0989 Seldamli0809 canım normal ilk 3 ay böyle gider gece gündüz ayrımı yok uykuyu bilmiyor. Zamanla hepsi geçiyor. Ki zaten hiç birşey hazırlayamazsın sen anca bebeğinle ilgilenebilirsin
MvzEBRU Seldamli0809 biraz daha böle devam eder sonra düzene girer canım benimki ilk 1 ay uyuyordu geceleri uyumazdı 2. Ayda gece gündüz uyumadı😂 şimdi 3. Adayız gündüz kuş uykusu geceleri kafasına göre😂alışıyorsun zamanla bende çoğu zaman yemek temizlik yapamıyorum eşim söleniyo arada ama napabilirm diyorum gece hazırlıyorum herşeyi mi
Deletedmom4018 Seldamli0809 benimkide öyle düzen yok zate daha küçükler zamanla düzene girer inaalalh
duygukoc Seldamli0809 1buçuk aylık bebeğim yatağına yatırdığım zamsn en fazla 2-3 dakika yatıypr çığlık ata ata kalkıyor kucağımda uyumak istiyor normalmiş öyle diyorlar uyku problemini yaşamayan yoktur heralde 🤦🏻♀️Bu saat oldu akşam 8den beri uyanık mahfoldum artık
Herkan1807 40 ı çıktıktan sonra düzene oturur derler ya uyur yada hiç uyumaz demişlerdi bana da öyle de oldu
Mom091 Seldamli0809 21. Aydan selam🤚 Buralar hala aynı şekil. Bir ümit bekliyorum o gemi bir gün gelecek inşallah😊