Gunesoz Covid sebebiyle dolapta süt biriktirmek istiyorum ama bebeğim gün içinde saat başı memede. Siz nasıl süt sağıp stoklayabiliyorsunuz?
Ensarmomy Gunesoz ben birini emerken diğerini sağıyorum emmeyi bıraktığında diğer göğsümdede eğer kaldıysa onuda boşaltıyorum o şekilde biriktiriyorum gerçi benim oğlum sağolsun asla doymak bilmiyor. 15 dakikada bir emiyor o yüzden iki emzirme bir sağma yapıyorum
Meriwa Gunesoz sütünüzü arttırmak için çaylardan içebilirsiniz süt arttırıcı galactago damla var onu kullanabilirsiniz
Esti Gunesoz geceleri uykusu uzunsa o zaman sagiyorum ben zaten gogsumun gergin siskinligine rahatsiz olup uyaniyorum. Sagmazsam akiyor zaten ben de ne kdr cikarsa bi icimlik bile ciksa illa bi poset bile olsa buzluga koymaya calisiyorum.
Ensarmomy Meriwa dostum dostum güzel dostum nasıl gidiyor bebişle hayat🥰😌 ben promalt kullanıyorum çok iyi geldi bana denenebilir kuzum Gunesoz
Gunesoz Meriwa valla damlalar, vitaminler, bitki çaylarıyla anca bu kadar arttırabildim 😅 gece yatmadan sağıyorum gece uyurken üretim durmasın diye onu da gün içinde mutlaka kullanıyorum.