duru_20 Merhaba anneler kızım 3aylık kışlık kalın kadife olabilir çok sade güzel rahat tulumlar almak istiyorum ama bulamıyorum 1 adet LCWaikikiden kadife 1 adet h&m dem kadife aldım ama başka bulamıyorum var mı bildiğiniz teşekkür ederim🥰💜
Ceydakoruc duru_20 ben lcw nin elyaflı pamuklu olan utku tulumunu aldım, 2.7 tog ve gerçekten çok çokk güzel kesinlikle tavsiye ediyorum. Birde kadifeler çok terketir bebeği kışın bence normal pamuklu elyaflı tarzında bakın
Aras-ve-annesi duru_20 e bebekten aldım bu gece ilk defa giydirdim gayet rahat görünüyor. 1.5 tog. Kadife bebeğinizi terletebilir.
duru_20 Ceydakoruc bodrumda yaşıyoruz malum doğal gaz yok ısıtıcıyla ısınıyoruz o yüzden kadifeler daha iyi gelir bize elyaf bebekler için çok sağlıklı değil o yüzden de pek tercih etmiyorum
Flamingom duru_20 gap magazalarında hep outlet kısmı oluyor. Birde üstüne kasada genel indirim oluyor hep. Ben öyle alıyorum. Sizin aylarda hep carters mothercare marks &spencer gap giydi. Bazen panço ve mayoral. Bebekhouse var ankarada mayoral ordan aldım. İnternet siteleride var çok marka mevcut