Aselinannesii6 Kızım 7 ay 18 günlük elinden tutup yürüttüğümüzde parmak ucuyla gidiyo ve tabi kendi yürütecte de parmak ucuyla gidiyor nasi düzelir bu durum
Damla1papatya Aselinannesii6 yürüteçte kalmamasını tavsiye ederim. Bir tanıdığın çocuğu normalde de öyle alışmış 4 yaşında parmak ucuyla yürüyordu. Annesi düz bas diyor iki dakika sonra geri aynı. Nasıl düzeltecekler onlar da bilmiyor
gktg190619 Aselinannesii6 yürüteçle alakası yok benim oğlhmda aynıydı düzeldi 16 aylık şu an gayet iyi tam basıyo doktorlar bazı çocuklarda olabiliyor 4 yaşına kadar yürüme bozukluklarını normal görüyorux dedi düzelir canını sıkma üstüne gitme
2guzelinannesi Aselinannesii6 kuzum yigenim 7 aylik oda parmak ucunda duruyor hic yurutece binmedi duzeldimi
Sevimliayicik Aselinannesii6 Düzelir her çocuğun parmak ucuna basar bir dönem gayet normal tabi takip edin yinede uzun sürerse goturursunuz doktora ki 7 ayliik tam basmayı bilmez ki yani normal
Aselinannesii6 Damla1papatya ondan korkuyorum bende ama tek bakıyorum eşim işte oluyo ve çok hareketli olduğu için mecbur koyuyorum bi isim olduğunda
melekannesi16 Benim kızımda sekiz aylık ve parmak uçlarıyla basıyor adımlıyor ne yapcaz kalıcı bişey mi üstüne düşmek gerekiyor mu üstelememek mi gerekiyor bilemedik kaç ay geçti düzelir dedik düzelmedi başına gelip de düzelen var mı acaba
Aselinannesii6 gktg190619 hım öyle yapıyım o zaman üstüne gitmiyim teşekkür ederim canım sağolasın :)
Aselinannesii6 2guzelinannesi maalesef düzelmedik biizmki he uyarınca düzgün bas diyincr basıyo bir iki adımla sonrasında yine parmak ucuyla yürüyor 2 yaşında gayet sosyal bi çocuk hani konuşması falan gayet normal ama yürümesi parmak ucu
Laren Aselinannesii6 peki yuruteci biraz yüksek mi kullandınız acaba yani boyuna göre ayarlanmamis o yüzden alışmış olabilir mi
2guzelinannesi Aselinannesii6 ay cok sukyr eger diger seylerde sorun varsa korkma ablamin gotumcesinin kizi 3 yasa kadar yurumus ama cok zeki masallahi var
Aselinannesii6 Laren yo aslında hep normaldi hani böyle bütün günde yürüyeçte durmazdı yani en fwzla yarım saat geçirirdi yürüteçte sanırım ondan kaynaklı oldu nörolojiye bir türlü randevu bulupta götüremedim daha
Laren Aselinannesii6 alışkanlık oldu heralde bende yürütece koyuyorum kızımı çokta seviyor da korkuyorum yürümede sıkıntı yaşar mı diye ama suanlik tam basıyor ins sıkıntı yaşamam
Aselinannesii6 2guzelinannesi maşallah 🧿 benim kızımında maşallahı var ya iki yaşında cümle kurabiliyor çok da zeki kızım diye demiyim de 😀
BAB20 Aselinannesii6 ayına göre çok normal bebekler ilk ayak uçlarından destek alırlar her bebek yapar