Gulsum01 Gmzz89 elinde çizgi var ve burnu basık kendi doktoru benzemiyor dedi ama emin olmak için test yaptırdı dua ile bekliyoruz sonucu
Aybuke_ Gulsum01 allah yardmcnız olsun inallah sonuclar temiz cıkar rbbim kimseyi evledıyla sınamasın
Gmzz89 Gulsum01 inşallah iyi çıkar sonuçlar birçok belirtinin aynı anda olması gerekiyormuş mesela ayak parmaklarından ilki ve ikincisi arasında ayrıklık olması göz çizgisinin aksı yukarı doğru olması ve kulakların göz çizgisinin altında olması birde kalpte üfürüm bunlar diğer net bulgularmış
yldrm986 HavinLiya hamilelikte 2 li ve 3 lu test ve ayrıntılı ultrason yaptırdınız mi onlarda da çıkıyor? Dualarım seninle canım hayırlısı sagliklisi inşallah sizin için 🙏🏻
Gulsum01 yldrm986 ikili test yaptırdım ayrıntılı ultrasonda hiçbir şey çıkmadı doğduğunda kontrol edildi onda da bişe çıkmadı götürdüğümüz kalp doktoru test istedi ama kendi çocuk doktoru yüzde 80 benzemiyor dedi 😞 dualarınız için sağolun bizde sürekli ediyoruz
yldrm986 Gulsum01 down olduğunu sanmıyorum canım,testler çıkınca paylaşır mısın merak ettim.Ben de hemsireyim de bu tarz vakalar görmüştüm,testlerde çıkardı , onların karakteristik bir yüzü var biliyorsun ayrıca her gözü çekik olan down olsa 😉
MiranAsmin YagmurKocer çok geçmiş olsun canım, benim abimde kuzenimle evlendi onunda çocuğu metabolizma ya bağlı rahatsızlık çıktı çok zor gercekten
Mjd10 Benim bebeğim için de down sendrom lu dediler ama elinde tek çizgi yok sadece gözleri çekik burnu basık bebeğim 1 buçuk aylık doğduktan sonra kakası nı yapamadı hastaneye görürdük tekrar bi 25 gün falan yatırdılar sonra ameliyat oldu karnından yapıyo kakasını o bir yıla kadar düzelecek inşallah . Test yaptık biz test çıktı kanı yanlış almışlar şimdi bi daha alcaklar kafayı yemek üzeyim moralim çok bozuk o testi bekliyorduk onu da yanlış almışlar
Ceyhununbalannesi Mjd10 Rabbim size sabir versin inşallah sonuçları gecte ogrenseniz temiz olarak haber alirsiniz Rabbim bütün bebeklere sifa versin