Mom0870 Annesirintugceuzun elbette öyle feda ettiklerimizin yanında çok büyük kazançlarımız da var ama 🥰
MasalMomy Mom0870 Rahmetli babam bizi hep ciğerparem diye severdi 💕 siz benim canım ciğerimsiniz derdi evladım olunca çok iyi anladım 🌷 evlat sevgisini çok iyi bilirmiş iki gözümün çiçeği canım babam 💖 onu çok özlüyorum 🤲
NaimeYilmaz Özgürlük… 🕊 Tuna hayatıma dahil olduğundan beri daha öz güvenli daha cesur ve daha az takıntılı biri oldum. Tişikkirler Tuniş💜 :))
Mom0870 NaimeYilmaz Ne güzel Tuniş annesine güç vermiş 💞 Zaten annelik bir nevi süper kahramanlık benim gözümde ☺️💪🏼 Sende şahane bir kahramansın. Tuna beyimiz çok şanslı 🥰
Mom0870 MasalMomy Ne de güzel söylermiş 💞 Mekanı cennet olsun. Ne diyeceğimi bilemedim 🙏🏻 Rabbim sizlere sabır versin.
Sdf123- AyseAlper kendinden vermek ( uykundan yemeğinden işinden hobilerinden parandan gülüşünden …. herşeyimizden veriyoruz bir gülüşleri için sanırım annelik fedakarlık hem de tarif edilemeyen bi fedakarlık yeterki yüzleri gülsün caniçlerimizin.)