Btlbrl Bugün kızıma 2.ay aşısı yaptırdık. Allah’a şükür ateşi yok ama çok huzursuz 😟 ağlıyor sürekli nasıl durdura bilirim uyumuyor da bi öneriniz var mı ? Yardım edin 😟
Esrans Btlbrl ilk gün öyle yapması normal çok şükür ateşi çıkmamış normal bu durum huysuzluk yapar üç gün çekmiştim ben de sonra düzeldi vücudu ağırıyordur kıyamam
Mrv-_- Btlbrl geçmiş olsun iğne yerleri acıyor olabilir gazlı bezi ıslatın buzluğa atın biraz, soğuk kompres yapın.. çok aşırı şekilde huzursuzluğu varsa calpol de verebilirsiniz.
minikmomm Bizde bugün yaptırdık sabahtan mı başladı ağlaması bizim aşıyı yaptığımızdan beri sadece emmeye kalkıyo hemen geriyo yatıyodu şimdş kalktı yatmıyo ama ağlamıyosa ellerinş emiyo
Btlbrl minikmomm bizimki de hiç uyumadı diyebiliriz arada emerken uyuya kalıyor yavrum sonra ağlayarak uyanıyor 😢
Karanimom Geçen hafta yaptırdık biz de. ParanoxS fitil verdim.Sadece ilk gece birazcık ateşi yükseldi onun dışında hiç sorun yaşamadık çok şükür.
Gorkeminannesiii Btlbrl ahh benim yavrum 1 ay önce nasıl ağladı o aşıyı olurken koldan vurulan en ağıri bence ondan huysuz kurban olurum düzelir inşallah Calpol versene az alsin huzursuzlugunu .