Ecrintuba Bebegim bugun hic kakasini yapamadi acaba sorun olurmu masjda yapiorum ama yapamadi ne yapmam lazim
Regen Ecrintuba yapamadı mı yapmadı mı? Bebeğin sıkıntısı yoksa yapmaması 8-10 güne kadar normal sadece anne sütü alıyorsa
Asiyenur Ecrintuba huzursuzsa sorun var demektir zeytinyağıyla masaj yap poposunu hafif kulak copuyle zeytinyağına banip uyarabilirsin ama huzursuz değilse sıkıntısı yoksa hiçbir şey olmaz 10 güne kadar yapamayabilir
Ecrintuba Evet sadece anne sutu veriyorum ama zorlaniyor agliyor dunde ypti rahatladk uyudu bugun hic yapmadi hep agliyo yapamiyo
KuzeyAsaf28 Merhaba canım biz dğn bu sebepten doktota gittik kakasını yapamıyodu ıkınıp huzursuzdu yağlayınca yapıyodu rahatlıyodu ve kakası yeşile dönüktü doktor gaz ilacı verdi bir hafta böle denicek daha sonra baska yol iZlşcez dedi bağırsak sorunu en son rakte dedi vana süt ürünleri etleri yasakladı makatta darlık olabilir mi diyedr baktı oda yok bakalım ne olcak kaka yapmaması normal önemli olan gazı çıkarması dedi
AselAda Aynı sorunla bende doktora gittim bugün. Bebeğim anne sütü +mama alıyor. 5 6 günde bi kez kaka yapıyor oda fitil veya lavmanla. Çok ağlıyor yapamıyor. Ama çözümü yok dedi doktor. Normal diyor. Yapamıyorsa bir hafta fitil diyor 🙁Zeytinyağı, masaj, hamim kimyon vs denemediğim şey kalmadı yapamıyor😢
Ttgb255 AselAda benimde bebeğim anne sütü ile mama alıyor 6gün yapmadığı oluyor normal diyorlar peki kakadı tam hardal sarısı mı ypksa hafif yeşil mi?
Aries Benim bebegimde son 2 haftadir bu durumda. Normalde gunde 2 3 kez yaparken birden bire 4 5 gunde masaj ve fitille anca yapıyor doktora da gittim 4 gun yapmazsa fitil ver dedi. Sadece anne sutuyle besleniyor ve hiçbir degisiklik olmadan birden boyle olmasi şaşırtıcı. Geceleri kendiliginden ıkınıyor aglamaya başlıyor ne yapmam gerekiyor bilemedim😔
Ecrintuba Bizimde o sebeplee var pazartesiye randevu aldim gaz ckryr ama kaka yapamiyor zeytin yagini ilk defa duydum denerim ama canim gaz ilaci kulliyoruz ama fayde etmiyor pek gbime geliyor