aLmisMomSs Evet blw ile başladım. 3 gün kuralını sadece alerjen yiyeceklerde kullandım. İlk 1 ay sebze ve meyveleri buharda haşlayarak, parmak büyüklüğünde ve kalınlığında kesip tek tek önüne koydum ve tek öğün. 1 günde en fazla 2 sebze öeyve deneyebilir. Yoğurdu kaşığa koydum kaşığı eline verdim. 7. ayda ise mücver, köfte, makarna vs türlere başladım. Yine aynı şekilde parmak şeklinde yapılmış veya kesilmiş. Yumurtayı beyazıyla verdim. Blw de klasikteki gibi 8. ayda şu verilmeli, 9. aya kadar şu verilmemeli diye bir kural yok, aksine alerjen bütün yiyecekler bal tuz ve şeker hariç 1 yaş öncesinde denenmeli. 8. aya doğru ne zaman sadece iki parmağını cımbızlayarak kullandığını gördüm, o zaman küçük küçük koymaya başladım önüne. 6. ay tek öğün, 7. ay sabah öğle, 8. ay sabah öğle ve akşam üstü. Gece uyku saatinden 4 saat önce öğünü bitmiş olmalı. Bizim şöyle mesela, sabah 7 biberon, 9-10 gibi kahvaltı (mutlaka omlet ve avokado, bir meyve, peynir zeytin vs ya da pankek ve meyve pekmez) 12 gibi isterse biberon, 13-14 öğlen yemeği, sebze ve protein ve yoğurt genelde, 4-5 akşam yemeği çok hafif oluyor, patates püresi yoğurt, meyve ve yoğurt vs. 8 biberon ve uyku.