Merhaba kızlar
Birilerine yardımım dokunur diye yazmaya karar verdim çünkü ben araştırdığımda cok net bilgi bulamadım. Bebeğim tam 3 ay 2 günlük. Özel hastaneler cok pahalı olduğu için klinik arıyordum. Beylikdüzünde oturuyoruz. Esenyurt sünnet kliniği barış beyi buldum yorumları cok güzeldi. Aradım sesi col güven verdi fiyat olarakta 700du 600 tl ye anlaştık. Yanınızda mama getirirseniz iyi olur işlem sırasında veririz hiç anlamıyorlar o zaman dedi normalde emziryorum ara ara mama veriyordum. Sütte sağıp götürülenilir. Ortamı cok güzel hazırlamışlardı temizdi yardımcısı muhammed bey cok tatlı biriydi. Önce tarttılar sonra iğnesini yaptılar cok az ağladı benim oğlum. İğneyi pipinin balangıcına üstte ve alta yapıyorlar. Ardından 15-20 dk arası cocuk odasında bekledik o sırada sünnet kıyafetlerş vardı onları giydirp fotoğraflar çekildik☺️. Ardından operasyon odasına girdik. Höpörlerden sevdiği dinlediği ninni veya müziği açıyorlar size sorup. Gerçektende açar açmaz dikkat kesildi benim oğlum. Oyun halısı varda baş kosmunda onlara baktı hep. İşleme başladılar bacaklarını bantlıyorlar masaya yani kumaş bant. Yaklaşık 15 dakıka sürdü. Nerdeyse hiç kanamadı belki 10 damla. Sonrasında krem sürüp bardağı yarıdan kesip bezini kapattık. Bezi bir beden büyük aldık cok iyi oldu. İlk gün 3 saat arayla calpol verdik fitil yerine. Hala hiç anlamadı yarından itibaren kantorun yapı damlatıcaz ve krem sürücez. 3 gün sonra sadece vazelin sürücez bezine. Barış bey cok iyiydi. Nerdeyse vazgeçiceltim onun sakinliği beni cok rahatlartı cok tatlı dilli işinin ehliydi. İnanın dün gece ağladım sağ döndüm sola döndüm vazgeçtim 6 yaşında olsun dedim. Ama iyi ki yaptırmışıx iyiki. İlk gün yanınızda biri olsun evde çünkü bez bağlarken bacaklarını turuuor annem hemen siliyorum kakasını bardak zaten hiç kirlenmiyor yinede yedek berdiler. Kantoron yağınıda doktor bey verdi. Col güzel yazamadım kucağımda emerken uyudu şuanda ama inşallah yarfımım dokunur. Lokal anesteziyle dikişli sinnetimizi olduk cok şükür. Dikişlerde kendi düşücekmiş. 3 gün bardakmkoyucaz sonra normale dönücek 10 gün içinde de tamamen bir pipi görünümğ alıcakmkş sünnetli