Kitapkurdumom Kizlar siteden oğluma Möllers alacaktım ama birinde balik yagi şurubu yazıyor, diğerinde omega 3 şurubu yazıyor. Farklari ne? Bilen kullanan fikrini paylaşabilir mi?
Deletedmom362 Kitapkurdumom Bende istiyorum bağışıklık güçlendirici vitamin amaçlı ama hiç bilmiyorum bende bekleyim şurda 3 yaşına giricek aralıkta kızım aynı yaş olanlar tecrübesini paylaşabilir 🌺
zerroya Kitapkurdumom canım ikiside aynı şey balık şurubu derken adını belirtmiş sadece vitamin olarak omega3 fark etmiyo yani
Tortilla Kitapkurdumom möllers cok guzel bı marka. Balık yagı surubu alırsanjz daha az omega3 alırsınız vucuda. epa dha mıktarları varya onlar. Omega 3 daha ii yanı vucuda daha net gırıyor vıtamın.
Kitapkurdumom Deletedmom362 insallah bilen biri paylaşır ya ben biraz erken baslamak istiyorum açıkçası
Srfrff Deletedmom362 biz 8.aydan beri multiverin balık yağını kullanıyoruz iki yaşına gircek çok severek tüketiyor
Tortilla zerroya aynı sey degıl bılmeden yorum yapmayalm balık yagu surubu omega 3 ten daha zayf etkıye sahıp
ZeynepEceninAnnesii Kitapkurdumom biz de möllers tutti frutti kullanıyoruz çok memnunuz ☺️ Baktım da omega3 A D E vitaminleri falan yazıyo üstünde.
ZeynepEceninAnnesii Kitapkurdumom evet canım balık yağı. Aroma çeşitleri var limon, elma bi de tutti frutti olan. Biz onu aldık. İçerik aynı ama.
zerroya Kitapkurdumom bende geçen gün sordum eczane de möllers bana arkadaşım omega3 demişti onun için yani aynı şey dedi bana da bende başlamayı düşünüyorum bakalım