Nzlcnn Sidefer damla kullanan var mi ? Oglum 4 aylik saglik ocaginin verdigi pisik yapti ve zaten icerisinde paraben oldugu icin kullanmak istemiyordum. Bunu da bi hemsire tavsiyesi uzerine aldim ama nasil kullanilir bilmiyorum🙄
Denizecrin1234 Nzlcnn içindeki tozu şişeye boşaltın çalkalayın snra kilosunu endeksli çay kaşığına damlatın verin mesela bebiş 5 kilo 5 damla olucak
Aysukk Nzlcnn kilosuna göre damla sayısı olucak benim oğlumda tenine değince kızarıklık yapıyor agzından akınca falan neden oldugunu anlayamadım hala😪
Mehmetaslan Nzlcnn bebeğünizin kilosuna göre 1 damla örn: 4 kilo ise 4 damla sabah ilk emzirmeden aç karnına. Sağlıklı mutlu günler
Nzlcnn Denizecrin1234 vegaferon icin emzirmeden yarim saat önce verin ilaci verince de yarım saat emzirmeyin süt ile etkileşim yapmasin diyordu bu dami oyle?
Edanurdg Nzlcnn evet demir ilaçlar süt ve süt ürünleri ile beraber kullanınca etkisini kaybeder. Damla olarakta kilosu kadar vereceksiniz örneğin 6kiloyu 100 gram geçtiyse 7 damla şeklinde olacak dedi doktor bana