Buglemefsaamoms Bebişlerinizin kulağını deldirmeyi düşünüyormusunuz yoksa büyüsün kendi karar versin diyenlerden mi🙄
gulsahbaydemir Buglemefsaamoms istiyorum cesaret edemiyorum 😁 bi ara cesaretlendim gittim deldirmeye pandemiden dolayı delmemişlerdi öyle kaldı🙂
AAselinannesiii Buglemefsaamoms ben deldirdim cnm 4 gün felan oldu 1 yaşında çokta güzel oldu küçükken deldirmek daha iyi büyüdükçe bilinçli oluyorlar daha çok korkuyorlar
Deletedmom_36 Buglemefsaamoms ben kendi karar versin diye deldirmiuorum☺️Keske benim ailemde bana sorsaymis😅😅
MisSaLyaa Buglemefsaamoms istiyorum cuñku 2 tane altin kupe hediye geldi ama kiyamiyorum 13 aylik askim suanda herhalde 3 yastan sonra dusunurum
Buglemefsaamoms gulsahbaydemir ne kadarlık bebiş peki😇 bende düşünüyorum açıkcası ama doktorlar 4 yaşını bekleyin diyorlar bizimkileri 2 ayllıkken delmişler 😁🤷🏻♀️
AAselinannesiii Buglemefsaamoms yok cnm sprey sıkıyorlar zaten uyuşuyor sadece tabancanın tık sesine korkuyorlar hiç ağlamadı diye bilirim 😊
Buglemefsaamoms AAselinannesiii çok iyiymiş inşallah biraz daha büyüsün bende deldirmeyi düşünüyorum 😊
HonKiPonKiDoNiNo Bu karari kizima birakiyorum, ne zaman isterse buyudugunde kendi deldirsin kulagini, karisamam onun isine 🌸 Buglemefsaamoms
Buglemefsaamoms HonKiPonKiDoNiNo bende bi yandan öyle düşünüyorum bi yandan hoşuma gidiyor deldirmek istiyorum bakalım artık napacam😁🤷🏻♀️
Mom091 Buglemefsaamoms 5 aylıkken deldirmiştim. Büyüyünce takmaktan hoşlanmazsa çıkarır küpelerini delikleri kapanır😊