Mrvnrmn Merhaba, 13 günlük bebegim var, internet ortamindan araştırdım fakat net bi bilgi bulamadım. Sağdığım sütümü her öğünde kaç cc vermeliyim?
Mirabebek Mrvnrmn canım benim de kızım suan 12 günlük 3 günlükten sarılıktan dolayı doğum bakımda yatmıştı sordum kaç ml içmeli diye 60 dedi emzirirken de 15 dk bir göğsünü gazı çıkardıktan sonra 15 dk diğer göğsünü emzir demişti
QueenMom__ Mrvnrmn direk emdirin sağmayın biberona alışınca emmek istemiyor bıdıklar kolay geliyor. Birde kimi bebek 20 cc kimisi 90 cc içer demişti hemşire yani bebeğe bağlı tamamen. Ben her istediğinde emziriyordum 3 aydan sonra düzene bindi süre aralığı.
Goktug1308 Mrvnrmn emziriyordum ama dütüö cok geldiğinden sagmak da gerekiyordu 25/30 cc sağıyordum onu veriyordum alıştırma biberonuyla kaşıkla almamıştı oglum
Leylaciltas Ben ilk iki hafta saatte 30 cc veriyordum yavaş yavaş yükselttim şuan 33 günlüğüz 1.5 saatte 60 cc veriyorum gece sütvermek dahada iyi gecede bol bol verin
Ayzmm Mrvnrmn canim 30 ver ama 2 saat falan bekleme 45 dk 1 saat gayet iyi 1 ay oldugunda 60a cikar 1.5 saatte ver zaten bebisin nekdr versen icer.Ama genelde bebegine gore hareket etmelisin aç kalmasin da fazlasini kusar zaten👍😊