Ef24 Mrvb99 gerçekten mi oğlum 20 günlük internetten gaz yapıcı şeylere bakıyorum bulgur ilk sırada kayınvalidem de ne kadar Bulgurlu yapılabilecek şey varsa yapıyor bir şey olmaz diye ben de aç kalıyorum hep emzirirken zor oluyor bugün yedim artık
Mrvb99 Ef24 bol sütünüz olur kaçmayın bulgurdan ben süt ve süt ürünleri tüketmiyorum gaz yapıyor diye ama bulguru ilk günden beri yiyorum benim tosunda ilk 2 ay çok gazlıydı 3 aya doğru azaldı ama bulgura tam gaz devam sadece anne sütü içiyor
seyma-24 Ef24 bulgur yediğimde bebeğimde hiç gaz olmuyor birde mecbur bir şeyler yiyeceğiz ölçülü şekilde çokta sıkmamak lazım. 1 kupa için 1 tatlı kaşığı rezene 1 çay kaşığı kimyon demleyip içerseniz çok rahatlatır 👌
aybukemom Ef24 Bir çay kaşığı kimyon doldurut üstüne bir bardak suyunu iç hiçbir şey olmaz korkma ben Hep bulgur pilav yerdim
Kiraz Ef24 Bulgur gaz mı yapıyormuş ben süt yapar diye domatesli bulgur pilavıyla soğan yerdim sürekli hiç yapmazdı ama bebeğime gaz 😅
Z44 Ef24 bulguru Gaz yaptigini ilk defa duydum ben cok yiyorum o yüzden mi bebeğimle Gaz var bulguru süt yaptığını duymuştum ben o yüzden çok yiyorum
Sentrk Ef24 bulgur bende yiyorm hemde domatesli bulgur pilavi gayt süt yapiyir..gaz yapmaz ya nedn tedirgn oldnz
busramerve Ef24 bulgur bol süt yapar yiyin nolacak. Kimyonu sıcak suda biraz kaynatın 5 dakika kadar. Sonra süzüp için.