kızlar suni sancı ve epidural ile normal doğum yaptım, sütüm hala gelmedi. sadece meme ucumu sıktıgımda geliyor ve bebeğim sürekli memede kalmak istiyor. yalancı emzik gibi cekiyor boş oldugu halde, ve bazen o şekilde uyuyor. bu yüzden dogdugundan beri mama ile besleniyor. açıkcası sütümün geleceğinden artık umudu kestim o yüzden mamaya odaklanıp iyice öğrenmek istyorum. ölçü konusunu hala kavrayabilmiş değilim :( yanlış yaptıgımı düşünüyorum sürekli. bebeğim 17 günlük ve bazen 60 cc hazırlıyorum yarısını içiyor yarısını yarım saat sonra içiyor. içerken aşırı gaz cıkarıyor cogu zaman kaka yapıyor. önce hipp sonra aptamil şimdi de dr önersiyle bebelac lf ye basladık. ama ne kadar vermem gerektiğini bi türlü kestiremiyorum? en az 2 saat geçsin deniyor benimki mamayı yarıya bölüp içtiği için onu bile ayarlayamıyorum. uykusunu bölsem mi bölmesem mi, vermeye başladıgım saatimi baz alayım yoksa bitirdiği saati mi, doydu mu doymadı mı, az daha versem mi midesi bulanır mı gibi gibi sürekli kafam bunlarla karışık ?