Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak, tecrubeleri olanlar vardır mutlaka… yardımcı olursanız sevinirim.. tıkandım…
Oğluşum 25 aylık bu arada🥰
Akşam yetersiz yiyorsa eğer gece şişe süt vermem doğru mu? Annelerimize göre süt kemikler vs için iyi ama doktorlar 2 yaşından sonra gece beslenmesine gerek yok diyolar… siz ne dusunuyosunuz?
Çorba verebilir miyim? Parçacıksız kolay yutulabilen mesela mercimek, tarhana gibi (onu dışında erişteli yoğurtlu corbayı cok seviyoruz ve şehriye corbasını) bunlar da kolay yutulabilen (çıgnemeye gerek kalmayan)
Sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yediremiyorum. İslak ve kaygan kıvamlı seylerden cok tiksiniyo. Sevdirmeni yolları var mı (hergün mutlaka yumurta yesin diye omlet yapıyorum ya da menemen patates haşlıyorum) domates, salatalık, üzüm, peynirin hiç bir şeklini yediremiyorum😔😔😔 cok zor bir bebek! Ne yapılabilir bu durumda? (Önüne koyuyorum catalını batırıyo, tadına bakıyo tiksiniyo ya da renklerinden dolayı bakmıyo bile)
Artık gündüz uykusunu desteksiz uyuyoruz yani koyuyorum kendi kendine uyuyo ama bazen 2 saati aşıyo bu geve uyanmasına sebep olabilir mi?
Yaşıtlarımıza göre cok geriden geliyoruz.. cok şükür sağlığımız gayet yerinde ama beceri ve konuşması yetersiz gibi görünüyo (bunlar icin de egzersizlerler önerebilir misiniz…)
Anlayacaģınız baya baya tıkandım. Oğluşum yalnız buyuyo cevremizde kimse yok, bu yuzden korkudan eline hemen herseyi veremedim aman bişey olusa ne yaparım diye. E surekli onunla da ilgilenemiyorum ev yemek vs vs derken sürekli konuşamiyorum bu yuzden de hala tek kelime konuşamıyoruz😔 kak (kalk) baba dışında…