Nilkuzu Merhaba 3,5 aylık kızım var siz televizyon izletiyor musunuz ?? Yada ne düşünüyorsunuz bu konuda
Deletedmom388 Nilkuzu 3.5ay için çoook erken canım tv. Mümkün olduğu kadar uzak tutmaya bak tam tersi🌸
Selin5335 Nilkuzu eşim otizm merkezinde öğretmen biz açmıyorz hiç tv. 2 yaşına kadar da açmıcaz. Gittiğim yerlerde kapattırıyorum ya da gitmiyorum akrabamızın kızı tv ve tablet izlemekten otistik oldu lütfen yapmayın
Deletedmom_6 Nilkuzu biz 7 aylık olduk bu zamana kadar hiçbir şekilde ekran olmadı hayatımızda. 2 yaşına kadar 0 ekran olması gerektiğini söylüyor uzmanlar.
Zalimsin 3.5 ay TV için coooook erken yani 3.5 aylıkken kızım kanguruda benimleydi kucagimdaydi yemek temizlik yapamasam da TV izletmedim. Şimdi izliyor yine küçük izlemek için ama 3.5 ay yani çok erken bence ne için izletmek istiyorsunuz siz tvyi
Deletedmom365 Oğlum 21 aylık ara da açıyorum ama çok dikkatini çekmiyor izlemiyor yani. Şarkılar açıyorum onları bazen tekrar ediyor ingilizce renkleri sayıları açıyorum.Alfabeyi açıyorum tekrar ediyor. 3.5 ay çok erken.