Deletedmom510 Bebeğim anlamadığım bir şekilde kusuyo bu sabah yumurta sarısı yemedi ve kusmadı gün içinde yediklerini. acaba alerjisi olduğunu nasıl anlayabiliriz? Bilgisi olan varmı alerji testleri doğru sonuç veriyomu kızım 14 aylık.
mom0989 Deletedmom510 12. Ayını geçtiği için alerji testleri %50 çıkabilir. Ama bugüne kadar yumurta sarısı hiç mi yemedi ? Fışkırır tarzda kusma idrar yolu enfeksiyonu ya da kanında mikropta olabilir. Şundan dolayı söylüyorum ayı büyük canım. Bugüne kadar çoktan çıkması gerekirdi. Bizim 52 günlükken çıktı.
Deletedmom510 mom0989 cok kan testi yapıldı endokrine girtik gastroya gittik ama en son aklıma bu geliyo kusması var idrar veremedik
mom0989 Deletedmom510 biz de gittik hepsine hatta İzmir de yaşamama rağmen Ankara’da alerji doktoru iyi deşeler oraya dahi gittik der testi vs yine negatif çıkmıştı. Tabi deneme yanılmayla hep öğrendim ben. Sen bir süre yumurtayı kes. Baktın ki kusma devam ediyor doktora götür 🙏🏻
Deletedmom510 mom0989 yumurta yerine ne verebilirim altarnetif bir şey varmı kahvaltıda kusma bu arada gün içinde oluyo acaba sindiremiyo mu
mom0989 Deletedmom510 evet canım yumurta tüm günü etkiler hatta ertesi günü de. Alternatif olarak bilemiyorum ki 🤔
mom0989 Deletedmom510 geçici elbette ama bizim 52 günlükken çıktı o gün yemiştim sütümden geçti. 12 aya kadar vermedik şimdi şükür yiyor