Seher-76 Merhaba kızlar kızım 6 ay 10 günlük kan damlası başlamam gerek ama sağlık ocağındakini mi vermem gerek sizin doktorunuz ne tavsiye etti benim doktorum 4. Ayda verme 6 da başla dedi sadece zaten sağlık ocağında da yoktu ne yapmam gerek bilemedim
Zeynotanem Seher-76 canım Başlaman lazım bızım çocuk dr ferrum vermısdı sonra bız karantinadaydık dışarı cıkamıyorduk komşumu yolladım asm ye aıle hekımı debletın verdıgı kan ılacını vermıs kafasına göre benım dedıgım ılacı yazmamıs bende hemen çocuk doktorumuzu aradım verme karatınadaymısınız enfeksıyonu tetıkler dedı ama karantinadan çıkınca verebılırsın dedı bende başladım sonra vermeye
anne15 Seher-76 bize 6 da baslattı meyve ile ver dedi vegaferon veriyorum ama hem miktarı az hem günaşırı verdi bize . 8. Ayda kan değerlerine bakcakmış ona göre devam edip etmicekmişiz o yuzden kullanıyorum devam etmem gerekirse sidefer alıcam eczacımın önerşsiyle su an kullan dedi
Elif-Cakar Başlaman gerekiyor artık mutlaka ben saglık ocagındakini vermedim doktorumuz içinde paraben olduğunu söyledi sidefer damlaya başladık
Seher-76 Bende günde 1 çay kaşığı kadar pekmez veriyorum şimdilik yerine geçsin diye yarın bende damlayı alayım en iyisi zaten d vitamini de sağlık ocağınkini kullanmıyorum yaramadı